「穿越+科幻+少甜」《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2

842 回覆
52 Like 6 Dislike
學懂享受
阿平似有少少M嘅傾向, 所以iTom老強佢應該好快受落.

阿平: 快點強姦我
設定到阿平好黑人憎
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2 

《第七十一章》

--------------------

第二層既間隔唔同地下一層,令我感到有點意外。

剛才地下一層有一度門位置,係第二層係完全冇門。 唔通地下一層係唯一既出入口?

我先搜索另外兩間房間吧。 二樓第一間房,我先係門外偷偷聽一下,入面冇聽音。 我就大著膽入去吧。 果然係冇人。 第一間房入面有張床係度,同一D老土係男人衣服!

好有毒男既感覺!!! 我諗一定唔會錯,阿TOM就係度。 阿TOM將原本係辨公室既地方變成佢既房。

之後我去另一間房! 好嘔心既酸臭味從內傳出…我一度懷疑係有死人係入面。 不過我聞真一D又覺得唔似係D腐肉味。 我大著膽將門推開… SHIT 有好多杯麵係度。 係經驗食完既杯麵空杯係度,一陣陣酸臭味樸出!

更可怕既係我見到唔少小強… 佢地係度食梗阿TOM未食完既杯麵... 好嘔心! 依間應該係….垃圾秀吧… 又會放係自己訓覺房旁,毒男真係好唔衛生…頂….。

我立即退出房間,再行返去梯口吸一口氣。

「嗄…..」 仲有一層… 阿TOM應該就係上面…

盡量腳步放輕,令到我上梯既聲音減到最低最低,再轉一個彎就可以見到第三層樓層。 內心既緊張感升到最高點! 係依個侷促幽靜既大樓令我異常地害怕一切環境,但阿媽就係度,一定要搵到佢。

我休息左一下再往上行,到達第三層,亦都係頂層了。

第三層通道左右各有一度門。

我先搜查比例細少一面的房。 入面放住一桶一桶鐵桶,行近睇鐵桶上既label寫住係機油。 另外仲有一好多寫住營養液既瓶同好多蛋白質瓶。

除左以上既野,間房再冇其他野了。

終於到最後一間房。 阿TOM就係入面吧……

蹲下身偷偷地將依度門打開後,我潛進房內。

係一間好大好大既房,由於蹲下身既關係我只可以見到前面有好多唔同既機器,似係一D生產線之類既機器。

看到身邊都好似冇人,我就偷偷上前睇下機器上既野。

係手同腳…. 一件件手同腳! 係人類既手腳,一件件金屬手腳。 我將手上一隻手放回機器上再往前走。

前方又有另一個機器! 將一件件好似係人表皮肉套到機械手腳上。

我將其中一件手拎上手,係一隻女性既手。 「唔….」 WTF… 我好清潔依隻手係邊個既… 就係阿媽隻手。

我相信冇人會比我更了解自己既媽隻手,佢由細拖住我拖到大。 失去父愛既我,媽媽就係我唯一既親人。 細細個就係一直拖住依隻手出街。

就算我依家返左黎過去,同阿媽變左情人既關係,我都特別對阿媽隻手有好感。 人大左就唔會再想拖自己父母既手,所以我返左黎依個年代! 一個陌生時代,阿媽隻手就係我其中一個依靠。

岩岩黎到依個時代,我就好似一個小朋友一樣,好驚。 拖住阿媽隻手令我安手好多。 我有時會覺得自己咁耐冇同阿媽一齊,冇理會佢去左外國係好不孝。

之後讀完書後就拍拖,一直都冇同阿媽好好生活。 到底自己今次返黎,係唔係上天比機會我要好好對阿媽呢?

手上既手內裹係機器,表層係像真度極高既人類表皮。 阿TOM生產我阿媽既手同腳…..

WTF!
坐牢學生產
求iTom 怨恨值
量產阿平 全世界都係初音
見到呀平比iTom肢解
都唔係幾好受
希望只係立體打印再模擬出黎
呀平唔好死呀
好恐怖。。。。。
賤J洗底?
因上一季玩弄感情
今季就要承受失去至愛之苦
所以阿平係上季享盡猛男 今季俾毒撚蹂躪?
因為因果業報
gg
屌,毫無寸進
家實原來係戀肢癖,一摸就知係老母隻手
家賽概念圖
營養液既瓶同好多蛋白質瓶。
邊種體液最有營養同蛋白質
吉良
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2 

《第七十二章》

--------------------

實在太令我震驚! 似乎阿Tom打算生產阿媽外型既機械人,而依系列既機械人都係有AI去驅動。

我聯想起眾多名人去世同AI或多或少有少少關係。

佢地都好反對人類發展AI,認為人會被AI取代。

係我既年代AI係受到多方面制肘同拘束之下先被大量生產及推廣到社會使用。

而且量產及推出市場既時間大約係203x年左右。絕對唔會係2009年!

到底阿Tom做咩事啊? 我搶左阿怡都唔洗咁做下話? 要知道發展AI並唔係一件玩玩下既事。 佢亂黎隨時會搞到世界末日或人類滅絕...

我行到房盡頭發現有一度牆,中間有一度大鐵門。

鐵門冇關上,而暗暗既藍光係鐵門內透射出來。

大樓雖然有小小既窗戶,但已被人用油漆將窗戶油上,四周既燈亦冇亮著。

透出既藍光顯得特別怪異...但再可怕我仍是要入去。

「o...」我差一點大聲叫左出黎...omg

雖然我估到但冇諗過會係咁...

我見到”阿媽”!!! 係好多個”阿媽”。 佢地係一個大容器之中。 一個個光著身體閉上眼既”阿媽”就係大容器內,由一d液體包圍著容器中。

容器附近放住大大小小既鐵桶,正正就係隔離細房內存放既果d營養液同蛋白質等等既桶。

點解機械人要用依一D營養液同蛋白質養住?!

一個一個一式一樣既”阿媽”整齊排列係依個大房內。

蹲下身行過佢地時我就到路數住,一個兩個三個...行到最後九...「哇...」第十個正正就係岩岩追殺我果個”阿媽”,我認得佢件衫,連岩岩同我地追逐期間爛左既位置係一樣既。

唔同既係佢隻左手,明明比無音打斷左!依家佢左手又出現返。

「喂...」 係無音,佢壓低聲線叫我。「吊你個西,企係度唔怕比人見到! on9架你!」

無音企係依間房最靠後既位置,係條樓梯旁幾個大鐵桶旁蹲下身。

我立即快步閃去佢果度:「喂! 以為你死左啦,你係度做咩?」

「阿tom係下面啊,我落唔到去啊,一落去就好燃易比佢發現!」無音再講:「不過我見佢下面好似有d儀器,似係控制依一d生產線同你老母既。」

「唔...」我答。

「我仲聽到下面有少少古怪既聲音啊...」

「下?」

我留心d聽,下面隱約傳來一d奇怪既聲。

[㗅...啊...]
呀怡唔好有事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞