「穿越+科幻+少甜」《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2

842 回覆
52 Like 6 Dislike
我都默默地支持左樓豬兩年!係講故台發現到有外傳同season2好開心 其實我每日都會禁入黎睇睇有無update,謝謝樓豬!
響巴辛苦了,我都覺甜故岩d, 我不能忘記Alice 3, 4p 果幾段... 淫到...
方唔方便整個word file 掉上drive 比各位巴打download 得閒想重溫d甜位
見到啊怡同大J係埋一齊幾感動
但同時都想睇到啊儀可以做個正常人幸福快樂
感謝大家支持!
原來大家都係鐘意甜野 咁我唯有寫甜啦

整合黎講比較大工程... 兩年既故要copy and paste 返出黎要好多時間啊 我太懶
第一頁咪有傳送門囉
2019出多d甜故
好難以置信一入黎就大結局咗
不過啫係家寶要以大舟身份活下去?
感覺都係未解釋點解既然家寶係無音個仔但係會上到大舟個肉身⋯⋯
定係家寶真係大舟骨肉?
同血脈冇關了,係靈魂。
故事中題到大舟既靈魂=家寶既靈魂,故事有少少輪迴既觀點在其中,如果唔信佛教未必信輪迴既存在。
而家先記得翻大舟篇結局係上咗家寶身
科幻都係好好既嘗試呀, 不過寫甜的確比較好睇.
原諒我的膚淺哈
多謝響巴你個故
出左新故
有興趣可睇
支持
名已留
Support
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞