「穿越+科幻+少甜」《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2

842 回覆
52 Like 6 Dislike
阿平喎,唔計俾Jeffery西部大開發後之外,邊有服務
由頭到尾係大丁果晚唔同文仔4P 先遇上hello kitty
或者又唔主動關心呀BEN
一日最衰都係大丁
同埋
呀平幾時係靚女
唔係話都算係可愛type既靚女咩? 只係平同港女d咁解
叫佢唔好除衫
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2 

《第七十九章》

-------------------

「唔好啊....初音停啊...」我同含梗我既性愛型初音求饒,似乎佢只聽毒tom話。

「唔...唔...」相信阿媽都唔願意,但受到外來刺激之下佢佢是發出令人激動既呻吟。

初音大口大口含我,佢既咀巴好靈活,而且充滿濕潤。難度就係毒tom所講既生動液體?

「唔...呀...」性慾佔據左我既思維,我失去左反抗既動力。 或者應該講我冇能力反抗到身後捉緊我既戰鬥型初音。

我同阿媽被初音玩弄著性感帶,雙雙發出淫穢叫聲。

「啊...噢....」 聲音回蕩於貨倉中,令本來不平凡既性行為更添異樣既氣氛,就好似同時有數對性侶於不同角落呻吟一般。

「啊呀呀.....」 冇可否認初音技術好高。

手指不停抽插阿媽小洞,我不單從佢越來越高音同忘我既呻吟中知道佢好興奮,更可以由初音手指上濕潤既分泌物中知道阿媽小洞穴被撩弄得愛液滿瀉。

「啊....啊....唔得啦...唔唔...唔好唔.....」突然阿媽叫我非常瘋癲:「哇呀...呀啊...」

一度水柱由初音同阿媽小洞之間那狹窄虛位噴出,水柱噴首當其衝噴到初音身上,更有部分射到我肚臍同大腿上。

阿媽已被初音搞到陷入半迷糊既性興奮中。

「嘻...都話燃左你個死姣西好燃淫。 你睇你老母個西,識潮吹架! 哈... 你睇下佢下面,high燃到仲震梗! 嘻....」毒tom係我冇為意之下又打飛機上黎。

「噢....你...噢...個死淫婦...啊...」佢又射左,今之射左去阿媽面上,阿媽滿面係毒tom腥臭既精液。

我好心痛...阿媽被毒tom咁對待。 我可以幻想得到佢比毒tom捉左依段日子係幾痛苦... 我唔敢想像阿媽如果有幸逃離,以後仲有冇可能可以好似正常人咁生活。

「哈....初音!」毒tom向捉住我既戰鬥型初音下指令:「幫下我地貴賓手,幫佢吊自己老母!嘻...」

「...」初音冇動靜。

「喂! 我叫你啊!」毒tom怒吼初音。

「係...主人....」戰鬥型初音將我提到阿媽兩腿前。

「喂...求下你唔好呀......」我苦苦哀求著。

我被放到阿媽平躺既身體之上,一插!

插錯位置!

我暗呼好彩!

「吊你! 做咩唔幫手啊? 幫手對準個西窿!」毒tom再怒罵佢認為唔識趣既性愛型初音。

性愛型初音目無表情:「...」

「快啦吊你!」毒tom拎起一個控制器:「信唔信我炮製你!?」

性愛型初音似有所懼,立即用手捉緊我已經再次硬如鐵塊既巨龍,另一手將阿媽濕透既洞穴陰唇瓣開。

「唔...唔好啊...」阿媽從興奮中回過神,向性愛型初音哀求。

我見初音好似有一刻遲疑。

「啊...好痛!」但我還是被後面既初音強行地推到阿媽小洞口裏,阿媽被突如其來一下突入而嚇到,痛苦地叫了。

我被強迫插入阿媽小洞穴......
好彩今日唔係禮拜五
唔洗等兩日先再有文
米缸巴肯定有份正皮
入洞咋,中出埋先叫屌完

《第八十章》

「啊!... 唔好啊....好痛...呀呀...啊...」 阿媽係因為之次一直被侵犯而令下體痛楚定因為我太大而感到痛呢?

「喂...停啊初音! 你搞到阿媽痛啦! 你...啊...快d停!」我喝止初音! 內心好傷感!

見住自己阿媽咁辛苦,而搞到佢咁慘既人正正就係自己!

無論係因為我黎左依個時代做錯決定追左阿怡令到佢比個變態佬侵犯。

定因為我依一刻正正係令佢直接受到痛楚既人。

一切都係因我而起!

「阿媽...對唔住啊...係我既錯....」

「唔...唔...呀...」阿媽冇回應我,只係痛苦地呻吟著。 面上佈滿精液,眼神呆滯冇神的,就好似對人生完全失去希望既人一般。

「喂...你點先肯放過我阿媽啊...你要搞就搞我算,放...放過我阿媽啦...好冇...」 要一邊引住唔射同時請求毒tom真係好辛苦!

要知道男人係愛新鮮既生物,對於自己阿媽,我係第一次插入去 (唔計個死咸蟲賤人羅大舟)。 對我黎講係一個挑戰!

我只好跪地求毒tom,再插落去我一定會射...

毒tom全神貫注係阿媽痛苦叫喊之上,對我既請求無動於衷!

我用盡全身力氣扭動身體,希望可以擺脫身後緊緊捉住我既戰鬥型初音。

但換黎既係痛楚!

[咧咧]

「啊!」我感到雙手關節同骨骼傳來聲音,之後一陣刺痛傳到大腦中。

戰鬥型初音冇理會我既慘叫,反而加大力度去將我推向阿媽,我同阿媽身體及頭相撞發出了激烈既聲!

更可怕既係我面上沾上毒精...shit

[啪啪啪]同時我巨龍插入得更深!

「啊~~~~~~~~~」阿媽被我大得如龍舟般大既下半身插得慘叫,雙目如含冤而死既死屍般望實我:「唔....呀.......好痛........」

「嘻....正啊...噢噢...啊~ 」佢又再射了,向阿媽塊面射去。

Wtf 我同阿媽近乎係面貼面,佢射出黎我咪比佢顏射!!

千鈞一髮之際,我運勁於腰用力一拗,險險避開毒精,毒精再次射到阿媽面上。

而更加不幸既係,人體結構所限制之下,我拗腰避開同時係會令我下半身向前進進,而巨龍亦順應阿媽既陰道滑到最深處...

「哇....」阿媽被我依下深深震憾了,發出了充滿苦澀既呻吟。

但不幸既時總係一件接一件的發生。

毒tom既毒燃所射出既毒精正正係阿媽被我無心一頂之下準成地噴射入阿媽口中。

「唔...」阿媽被這一下嚇了一下。

對阿媽來說係不幸,對我來說算係逃過一劫吧?

不!

[啪]一聲,我後腦被重重我撞到,係我拗腰後抑時後腦撞到戰鬥型初音既面上。戰鬥型初音係金屬製成的!

後腦一下痛楚,我失控的頭向前墮,同時阿媽被毒精鯁親而咳嗽。

...

結果我仍是在劫難逃,被阿媽咳出既毒精噴到面上...

「嘻....好正! 哈.... 咁近距離睇母子丼真係比平常睇人搞野high!」毒tom原來有咁既癖好!

「嗚....」但我已經冇心理會毒tom既變態喜好,我喊住咁講:「tom哥...你點先可以放過阿媽啊....」 我苦苦的支持住唔射。

但下身運動仍然在被迫進行住。

「嘻....」毒tom奸詐地笑:「吊老母唔好玩咩? 你睇你老母幾high!我都未見過佢咁爽! 嘻!」

的確,阿媽個樣雖然係好似好痛苦好唔願意咁,但細心留意佢係其實同時享受梗被人抽插著。

「停啊...我唔可以射入去架....佢係我阿媽架...」我感覺自己快要到極限了....

「呵...停一停!」 毒tom下令叫停左初音。

這為我帶來一刻時間冷靜下來!

阿媽則輕輕地喘著氣,似在回味剛才我巨龍進出既快感。

「呵...你要離開阿怡! 我得唔到佢都冇人可以得到佢! 你以後唔可以再見佢!」毒tom終於肯講出要求!

似乎我地仲可以有商有量好好傾下!

「嗄....」喘氣既同時我暗暗運勁阻止快要爆發既巨龍:「嗄......嗄.....好....我唔見阿怡...你唔好再搞阿媽啦...放左我地啦....tom哥....」

「嘻...你條傻燃吊自己老母吊到傻左? 我幾時有話過就咁放過你地兩個?」

「你老....」受制於人,我將說到口邊既粗口吞下:「你唔好再玩啦...大佬,我真係唔會搵阿怡啦,你放左阿媽先啦! 你都係想我死姐,你放左佢啦....」

「嘻....岩! 我就係要玩死你!初音~放左alice!」 毒tom叫性愛型初音放左阿媽。

性愛型初音鬆綁後,阿媽苦苦的撐起身,正當下床之際佢虛脫的跌下,正正跌到毒tom身邊。

阿媽捉住毒tom左腳,沙啞地說:「....放...過....佢啦....唔...好死佢...」

「哼哼!」毒tom又再猥瑣地笑!「得...你引誘你個仔同你主動做愛啦,搞完就比你地走~」 同時毒tom拋出避孕套:「你條死賤種唔中出老母嘛! 就比你用套! 快燃d同得認認真真咁搞自由老母!」
自由老母
Tom: 快燃d同我認認真真咁搞自己老母!
正義老母幾時出場
個故搞到甘 好垃圾
有冇人記得保安仲在場
保安咪紀錄緊
完了吧

《第八十一章》

「…」阿媽跪係毒TOM腳邊沉默地望住我。

「阿媽…你唔好亂黎,一個人走先啦!!」 我心信毒TOM係玩野,唔可以比佢奸計得呈! 「就算你真係聽佢話,佢最後都係會反口架…唔好啊…」

「嘻…… ALICE~ 你信你個仔定我啊? 哈….初音!!!」毒TOM一聲,戰鬥型初音兩手用力捉實我手臂再用腳頂實我背脊用力拉扯。

「咔咔…」 我既手臂發出陣陣關節被拉扯到頂點既聲音。

「啊……」我感覺自己兩臂快要同身體分家了….「好痛啊……」

「停手啊…..」阿媽見我被弄痛立即叫停佢。

「哼…. ALICE! 你乖乖地同佢搞野,我可能會放你地走,但你唔聽我話佢就一定會死。 」毒TOM再次迫阿媽。

「唔好啊….啊….阿媽… 我冇事,你走啦! 唔好理我啊,出到去好好地同Jeffery生活啦… 佢先係可以照顧你下半生既人啊… 唔好理我。 你同佢好好生活啦…. 」我唔希望同阿媽會發生關係,我要死都冇關係! 就當係我返到黎依個時代負左佢同之前係我年幼時佢對我既養育之恩。

「…」

「吊你! 快D做啊。」毒TOM再下令。

「啊….」我再被拉扯手臂。

「停….停啊…我聽你話…….」阿媽轉向我:「你唔係我個仔….你係大舟…你係大舟啊…. 」

「唔係啊…. 我真係你個仔…. 你唔好聽佢講啊..」

「你收聲….」阿媽已經爬到我面前,捉住我身體作支持爬上黎。「你明明係大舟…….」

「唔係….真係唔係,我係你個仔…」

阿媽靠近我耳邊細聲講:「我地就聽佢一次啦….. 我唔想你有事,就算你係邊個都好…. 係我眼中你都係大舟…. 我真係好愛大舟! 你今日就做住大舟先,當係比我最後一次回憶啦… 我地一齊安全離開依度…就各走各路啦…..」我見到阿媽講完,雙眼已經紅透了,淚水從眼中流出。

「……..」 我唔知道仲可以點講,佢已經決定左要幫我,要同我一齊走。

「….」阿媽望住我慢慢將頭靠近。

我閉上眼,就幻想自己同其他人做愛。

「啜….」 一陣鯹臭嘔心既毒精伴隨一張小咀就同我熱吻。

我將佢想像為阿怡,想像係阿怡同我做愛。 為左阿怡… 為左自己可以見返阿怡,我似乎都冇得選擇了…

「啜……」唔理會果一D臭精液了,我邊伸出舌頭入去,一邊吐出口水去沖淡果D難頂既味道。

慢慢我同佢慢慢由輕吻轉成熱吻起來:「唔….唔…呀….」閉上眼既我開始去享受向來,巨龍亦變得充滿了力量。

「唔…大舟… 個LIN係唔係好舒服?」佢問我,一邊用軟滑既脷打圈一邊用力吸吮我乳頭。

「唔… 好舒服….」

「唔…啜…」 佢同時用手去搖曳我下身實得很既巨龍:「嗄….好大啊….嗄……..」

一邊巨龍被搖另一邊被佢吸吮乳頭,雙重享受之下我開始有點慢慢進入狀態:「啊………..」同時我發現我右手被放開了。

右手攬實了佢,將佢緊緊抱到懷內同佢激烈地濕吻起來。

「唔……」 我同佢都越來越投入,將身邊一切都拋開,兩人就好似進入左忘我境界中。

「啊…大舟…. 我進比你插入黎啊….」

「好….」 同時我被拉到床上,我知道係戰鬥型初音拉,佢一直都仲捉住我左手。

我被安排到床上後,我FEEL到戰鬥型初音兩手捉住我膊頭。 之後一個重量壓到我身上。

「嘶」一陣包裝紙被撕開既聲音,之後一對溫溫的手幫我巨龍套上了袋。

佢既手一放上黎,我打開左雙眼… 「唔好啊阿媽…..」 佢既手令我想起我地既關係…

「唔…..」 但佢冇理會我。

佢慢慢坐上我身上將巨龍放到佢果個小洞之上:「啊……..」 佢兩眼流住淚的在我身上搖晃著….

「唔好啊….阿媽….」

「呵呀..呀…大舟…..好大啊…. 啊..啊..」佢望住我上下搖著。

同時我都流下淚….「唔好啊…停啊…我地唔可以做架…..」

但佢冇停下來既想法,一直搖。 我只好一直忍住,我真係唔想射,就算係有套都好,覺得要同自己阿媽做愛,係佢入面射精,成件事都好嘔心。

但佢只係一直搖擺佢著身體。

「啊…啊……..」 慢慢佢無力地抱住我:「嗄….大舟…唔好射住… 嗚…我唔想同你分開… 你唔好射…. 我要同你耐D…」

「….」 我已經唔知道自己應該點,唔射等於要同自己阿媽KEEP住搞落去。 射左,係對自己阿媽有高潮………

但事情唔係我控制得到,佢仍然上下擺動著,只係動作變得慢左。

「喂…吊你兩個! 快D啊… 做落力D! 唔係你地兩個都唔洗走啊。」毒TOM係一旁再次自己搖住條毒燃係度話我地。

阿媽聽到後立即加倍努力快速地抽插。

「啊…啊…啊………….」

「唔好啊…停啊……」 我已經頂唔住….就快要射…..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞