「穿越+科幻+少甜」《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2

842 回覆
52 Like 6 Dislike
今日冇文啦....
成魔
Uncle Ben Kenobi 幾時會俾 家實Vader 殺死
如果uncle ben 阿平 賤J 阿怡整左容入左反抗軍既話 初音認唔認到佢地呢?
賤平整番佢個媽個盧苑茵樣
有咁多個樣可以整 點解要盧苑茵 求其巴唔好咁驅風啦
因為佢呀媽係盧苑茵樣嘛
*本故事絕對只係亂寫一通。 文中所講既人物、情節與現實中人物如有雷同實屬巧合! 作者絕對係一個愛國人士!

《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2 

《第一百二十章》

——————

「嘻嘻嘻... 皇上~ 好勁啊!」 娜娜一邊含一邊講。

「依... 你霸住皇上條野,唔制啊!」 Dada撫摸住自己一雙巨乳邊埋怨。

「皇上...呀... 啊... 我要你下邊插入黎...啊.... 唔要手指... 啦...啊..」Jeana 被我用手指挑弄得高潮疊起,按耐不住要我巨龍給她一個痛快。

「唔... 唔得...我...又要啊...嗄...」正同我兩舌互纏的沙律聽到Jeana請求,亦主動爭取得到我既巨龍。

「唔... 我又要啊...」正落力為我舔乳頭既rainbow亦向我發出相同請求。

其餘一眾性感女士不約而同地說:「唔... 皇上比我先...」

眾女為我巨龍爭寵,對我來說係失去至親至愛既人心靈上既其中一樣安慰。

「邊個服侍得我高興既,邊個就可以留我龍種!哈....」對於我既後裔我希望小心選擇!

係班女人眼中,可以幫我生就等於可以成為最有權力既人,成為最接近神既人! 亦因爲咁,我唔想依班咁有心計既女人懷有我龍種!

反正唔打算同依班女有後續連繫,我只係對佢地講大話。 雖然我唔知佢地內心諗咩,不過我估佢地唔係真心! 我玩到冇引就會換另一批女再玩。

「轟隆~」 突然一聲巨響及震動。

「嘩......」班女人立即大叫起來。

「發生咩事初音?」我冷靜的問一旁侍候既初音。

「主人,有人入侵咗皇官!」

「屌! 點會咁?佢地點會入左黎?」我大驚! 固若金湯既皇官點會有人入侵到!

「依家調查緊!已經派出左戰鬥部隊去迎擊。」

「屌!唔係全部安裝左cctv咩! 連皇官上空都已經安裝左火箭炮,點會比挑入到黎!?」

「主人搵到原因啦,佢地係下水道入侵。」初音回答我。

「屌! 應該裝cctv係下水道! 仆街! 佢哋會唔會殺到上黎?」

「主人放心,唔會!」

我同一眾女伴聽到初音咁講當堂放下一口氣來。

「轟!」大門被打開,一隊手持手槍既革命軍殺到!

一眾凶神惡煞嘅革命軍步入我寢室,領頭的大聲叫囂:「羅家寶你E個人渣!」

「嘩.....」眾女比我更大反應的全部退去革命軍一方。

「你班死臭雞!真係養唔熟...」我怒罵班臭雞!:「初音,同我殺曬佢地!」

我下令初音殺曬革命軍。

但一道痛楚從背脊傳來。

「啊...」我一睇,竟然係初音! 佢竟偷襲我,用金屬機械手臂插穿我身體。 手臂穿過我身體骨骼同內臟,背入肚出大量鮮血噴出。

「啊...初音...你....」我意識慢慢的失去....

只係聽到眾人高興地歡笑聲,慶祝我被殺....

「啊!!!」 我大叫一聲!
魯魯修既劇本?
改造人阿平?
竟然仲有人未訓
有冇故先
響巴 又要催你文啦
我病左
感冒好勁..
小心身體呀
響巴加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞