「穿越+科幻+少甜」《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2

842 回覆
52 Like 6 Dislike
佢真係癲
唔係點會入青山?
明明條丁既大細應該唔係賤丁架咼
你又知有幾大?
共用肉便器就好似兩個男人互射咁,好嘔心
邊到有話似賤丁size?
btw真阿平係咪就快送上門比家寶用餐?
同家寶做嗰個係真阿平
響巴又放long weekend ?
紅日休息
加速
追下文先
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2 

《第七十八章》

-------------------

「哈! 」毒tom拍一拍手,一度天花射燈照射另一處地方。「你睇下係邊個?」

「阿媽....」我見到係大約10多米之外一處,係阿媽! 佢都係著住cosplay衫,但明顯神情呆滯而情緒十分不安。

「嘻嘻嘻嘻! 八婆alice~你岩岩係咪見到晒你個仔同我依你身體所造出黎既半複製人做愛啊? 係咪好燃high呀,睇住自己同個仔搞野! 啊~ 唔係,係依度佢個樣都係你男友羅大舟。 見住佢同你既半複製人做有咩感受?」

毒tom撕開阿媽咀巴上既膠紙「嘶」一下粗暴地令阿媽咀和面上留下紅紅的痕跡。

阿阿媽有因為撕膠紙既痛楚而叫喊,我從佢污穢既衣服及呆滯既情緒,約略估計到佢對阿媽做左咩過份既事!!!

「你個人渣! 放左佢放左我阿媽!」被戰鬥至初音捉住既我大叫! 唔係認為毒tom真係會放左佢,而係因為我見佢離開到果一排電腦控制台外。希望我大叫無音會get到我意思,快手黎幫我手。

「嘻嘻! 你唔係想知咩叫半複製人多d咩?」毒tom自我興奮地說:「半複製人係我諗出黎,一半來自人一半係機械人。 我將金屬製骨架之後用左你老母既思想入去佢AI晶片內,為加強初音既觸感,我複製左肉體包住金屬支架,再加左生物液體去模擬體液!哈...」

毒tom越講越興奮,同時我被帶到阿媽度。「喂...喂... 你地想點?」

「嘻...」毒tom奸笑:「咪講左係AI,AI有學習能力! 嘻... 我就係要初音學習啊! 彩住你同你老母做愛啊!」

「喂...吊你老母! 咪燃搞啊仆街!」我心諗佢係唔係玩下,我同佢係母子啊...亂輪架!

「哈...初音! 幫佢地做前奏熱好身先!」毒tom命令仍然係後面幫男人含梗既性愛型初音過黎。

頂! 佢似乎唔係講玩,性愛型初音已經放開口係緊過黎,毒Tom一副期待表情。

我則被拎到阿媽旁。

阿媽見住我開始流淚:「嗚....大舟...嗚...你你真係未來人....?」

「...係啊...」

「...咁...所以你就唔...可以同我做愛?」阿媽終於明白點解我唔同佢做愛同唔可以同佢一齊既原因!

「冇錯! 因為我地既關係所以我唔可以同你一齊,我接受唔到...」我講出心中所想。

「我...明白...」阿媽面色比之前更灰沉。

「哈~你兩母子講完啦嘛? 咁要開始啦! 比本大爺開下眼界! 同比初音好好學下野! 哈...哈......」毒tom展現淫賤下流既笑容。

無音....快D黎救我...

但我似乎過份地樂觀...性愛型初音已經跪到我跨下,用口含我半軟既巨龍,同時左手伸到阿媽那小蜜穴用手指輕掃著。
一日最衰都係大丁
無音你咪搞亂檔呀,家實就快可以達陣
米缸巴你真係好鍾意屌老母
係想見證歷史嘅一刻
問過我未?
你加入玩3p?
一條飛機場但靚女,屌唔屌得過?
冇波真係冇乜興趣
死魚定係有服務先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞