「穿越+科幻+少甜」《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2

842 回覆
52 Like 6 Dislike
無音……我……要……比多d
做...做...咩事...個個...都變左...毒...L
我本身...就...係毒撚
呢個故嘅男角太唔正常,個個都追求完美嘅初音
老實講都追左呢個故好耐好耐
阿儀啦Vivian 啦文仔啦
篇篇都互有交連
甜味又精彩 感情又交待得好睇

好多位都好有追看性
Jeffrey 點樣賤 點溝到4p la
阿儀由做雞到被包養到開花店到結婚再被人隊冧
就算加啲佛學因果報應都恰到好處

但而家
我真係唔知睇左啲咩
又時光機又機械人又AI咁
都算
敲門又一篇
跑樓梯又講一篇
會展追逐又一篇
講個貨倉背景又一篇

老實講追故者冇權利逼個作者寫咩
甚至追作者交文
但個人覺得而家呢個故真係一d都唔好睇
又唔刺激又冇代入感 連個故事節奏都跟唔到
唔追lu

打咁多野只想表達下一位長期讀者嘅感受
亦好多謝作者一路以來的文字陪伴了我很多的時光
我撐作者。可以試下唔同風格。去另一個平行世界。加返多的甜同節奏快的就好。
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2 

《第七十五章》

--------------------

好多人都經歷過一D事情,一d令自己感覺到好尷尬、不安又或者係震驚既事情吧?!

例如係本來得自己一個人係升降機內,以為就快到達自己果層樓層前引唔住要放屁,可惜事與願違的係放屁後有人入左黎。 陣陣臭屁味充斥着狹小嘅空間!

又例如係當你以爲更衣室冇人時,你大大聲聲唱歌,點知到自己出返去後卻發現原來有人係外面一直聽住自己唱歌仲要唱到走晒音。

又可能係鬧市之中你被陌生人提醒自己爆左軚。

但我相信冇人會好似我咁!

我見住自己阿媽同一個唔識既男人係度搞野!

我望住阿tom所指既位置,見住阿媽著住一對吊帶絲襪同cosplay膠衫露出一對小得可憐既貧乳在邊用舌頭舔該男人乳頭邊用手為果個男人搖曳個條鋼棒...

「㗅...哇...啊...」男人在鋪係地上既床槈上呻吟,就好似拍梗日本情色小電影般,阿媽既溫柔又淫賤地服侍住果個男人。

見住自己阿媽同個陌生人做愛,你會接受到嗎?

唔係! 岩岩阿tom話係阿媽既去左AI度! 唔通...

「依個係...機械人? 你意思係阿媽入左去機械人度?」

「哈...你條仆街又蠢唔晒,係啊! 我將你阿媽思想做AI系統既情感中樞! 佢就係用梗你阿媽既思想去行動。」阿tom似乎好開心咁去欣賞。

欣賞初音同個男人搞野。

機械人同人類既性愛,仲要個機械人係我阿媽個樣同思維! 諗起都覺得嘔心。

係未來,有人討論機械性愛既可行性,但未有定案! 估唔到阿tom係依個時代實行左...

「哈....你就同我一齊欣賞你老母同人搞野啦! 反正你老母就係一個淫婦人盡可夫嘅賤人! 就睇下佢心底有幾淫啦...哈...」

阿tom把口賤,但佢不及初音同果個男人既動作咁賤。

初音將被手扣鎖上既男人玩弄於股掌中,用舌頭遊走於男人身上每一寸。

「啊...呀...好爽...」男人興奮地說。
多謝意見
不過我仍然希望可以用我所想嘅藍本打
無音寫自己所想嘅就可以
我地會支持到出season 4

《第七十六章》

-------------------

穿著性感既初音舌頭卷動得非常快捷,挑弄既男人乳頭,將乳頭性動更加敏感。

最特別既係初音既口竟然有液體,如何口水般既液體將男人既身體每一寸都滋潤過來。

「嗄…呀…」初音就如同真人一樣發出呻吟聲。 佢對男人就好似有一種渴求一樣,特別係對男人下身硬物,一副愛不釋手既樣大口大口地吸吮,令男人本已腫脹既鋼炮充血得有如軍人既敬禮時一般硬直。

「啊…. 主人~ 好硬好大啊…主人…. Q魔池?」 初音真係好淫… 到地係唔係真係因為阿媽本身就係淫底? 定係阿TOM依個死毒男自己加左依一D低級趣味入去初音系統內?

我真係唔知個死癩佬諗咩。

佢一直企係床邊望住初音同果個男人做愛,一邊露出淫賤既笑容!

「哈….點啊你個死仆街。 見到自己老母同人搞野有咩感覺?」毒L似乎留意到我好在意同難受。

雖然知道果個係機械人,唔係自己阿媽! 但佢像真度真係好高,唔係細心去睇,真係睇唔出果個係機械人。

「吊你… 死變態佬,你知唔知你好燃賤。 你到底將我阿媽點啊,快D放左佢啊…. 吊你!!」

「哈… 吊我? 定係吊你自己老母好D啊? 你睇你自己下面…」比毒L用咸濕既眼神望住已經唔好受,仲要係好咸咁望住自己下面。

不過自己真係唔生性,我既巨龍已經變到好硬。

「吊你… 你個仆街諗咩啊……」 我嬲到爆粗小阿TOM!

「下… 哼哼…. 真係要吊我? 哈… 我先唔燃想! 你先係賤人啊… 你係賤人啊… 哈… 我岩岩誋到好玩既野。 嘻嘻~~~~ 就係比你吊自己老母! 仲要係2王1后啊…哈哈….」 毒男TOM笑得無比既陰森下流。

我身後既初音將我帶到去床上,放我去到床上初音既旁邊。

依個時候我先近距離可以望到床上既初音同身後捉住我既初音係有少少分別! 兩個初音面上都係同正常人冇分別,但床上既初音表情充滿左溫柔同有一點點淫蕩既氣息透出。 而捉住我果個就係充滿住怒氣,特別係對住我既時候。

「哈… 你條死咸濕仔係唔係想問點解兩個初音唔同? 哈… 話比你知道! 係你面前依個初音係你老母思想中愛同性果部份思想,我抽左出黎做主導依個初音既AI系統,佢係一個性愛機械人。 專係用黎做愛用。 而捉住你果個就係我抽出左你老母對你既憎恨怒氣而做成既AI機械,佢就係我造出黎用黎對付你既。」毒男沾沾自喜的邊說邊撫摸身後既憎恨版初音‧

「你係唔係傻架…做咩做D咁既野… 仲仲…有你點會有咁既技術做到邊既野……?」 我覺得好怪,係依個時代冇可能有技術做得出咁邊機械同AI系統,更加冇可能做到象真度咁高既人體觸感。

「哼… 你就好好同初音搞野先啦…哈…哈………」毒男唔答我,轉身退到一旁望住我。

性愛版本初音右手仍然放係男人既棒上下搖晃,左手伸來輕撫我面,溫柔地講:「大舟… 你終我地終於可以做愛啦…」

「哈…果然個AI係未完善,仲有唔少條淫娃既思想係度。 哈…不過咁仲燃好睇啊… 母子禁絕之性愛啊…哈…正啊…..」 有點心理變態既毒L期待著初音同我搞野….

但床上既手腳都係同人既觸感冇異,而捉住我果個手腳都係金屬

《第七十六章》

穿著性感既初音舌頭卷動得非常快捷,挑弄既男人乳頭,將乳頭性動更加敏感。

最特別既係初音既口竟然有液體,如何口水般既液體將男人既身體每一寸都滋潤過來。

「嗄…呀…」初音就如同真人一樣發出呻吟聲。 佢對男人就好似有一種渴求一樣,特別係對男人下身硬物,一副愛不釋手既樣大口大口地吸吮,令男人本已腫脹既鋼炮充血得有如軍人既敬禮時一般硬直。

「啊…. 主人~ 好硬好大啊…主人…. Q魔池?」 初音真係好淫… 到地係唔係真係因為阿媽本身就係淫底? 定係阿TOM依個死毒男自己加左依一D低級趣味入去初音系統內?

我真係唔知個死癩佬諗咩。

佢一直企係床邊望住初音同果個男人做愛,一邊露出淫賤既笑容!

「哈….點啊你個死仆街。 見到自己老母同人搞野有咩感覺?」毒L似乎留意到我好在意同難受。

雖然知道果個係機械人,唔係自己阿媽! 但佢像真度真係好高,唔係細心去睇,真係睇唔出果個係機械人。

「吊你… 死變態佬,你知唔知你好燃賤。 你到底將我阿媽點啊,快D放左佢啊…. 吊你!!」

「哈… 吊我? 定係吊你自己老母好D啊? 你睇你自己下面…」比毒L用咸濕既眼神望住已經唔好受,仲要係好咸咁望住自己下面。

不過自己真係唔生性,我既巨龍已經變到好硬。

「吊你… 你個仆街諗咩啊……」 我嬲到爆粗小阿TOM!

「下… 哼哼…. 真係要吊我? 哈… 我先唔燃想! 你先係賤人啊… 你係賤人啊… 哈… 我岩岩誋到好玩既野。 嘻嘻~~~~ 就係比你吊自己老母! 仲要係2王1后啊…哈哈….」 毒男TOM笑得無比既陰森下流。

我身後既初音將我帶到去床上,放我去到床上初音既旁邊。

依個時候我先近距離可以望到床上既初音同身後捉住我既初音係有少少分別! 兩個初音面上都係同正常人冇分別,但床上既初音表情充滿左溫柔同有一點點淫蕩既氣息透出。 而捉住我果個就係充滿住怒氣,特別係對住我既時候。

「哈… 你條死咸濕仔係唔係想問點解兩個初音唔同? 哈… 話比你知道! 係你面前依個初音係你老母思想中愛同性果部份思想,我抽左出黎做主導依個初音既AI系統,佢係一個性愛機械人。 專係用黎做愛用。 而捉住你果個就係我抽出左你老母對你既憎恨怒氣而做成既AI機械,佢就係我造出黎用黎對付你既。」毒男沾沾自喜的邊說邊撫摸身後既憎恨版初音‧

「你係唔係傻架…做咩做D咁既野… 仲仲…有你點會有咁既技術做到邊既野……?」 我覺得好怪,係依個時代冇可能有技術做得出咁邊機械同AI系統,更加冇可能做到象真度咁高既人體觸感。

「哼… 你就好好同初音搞野先啦…哈…哈………」毒男唔答我,轉身退到一旁望住我。

性愛版本初音右手仍然放係男人既棒上下搖晃,左手伸來輕撫我面,溫柔地講:「大舟… 你終我地終於可以做愛啦…」

「哈…果然個AI係未完善,仲有唔少條淫娃既思想係度。 哈…不過咁仲燃好睇啊… 母子禁絕之性愛啊…哈…正啊…..」 有點心理變態既毒L期待著初音同我搞野….

打多左少少
好好睇
標題明明改左做少甜⋯
how come愈黎愈重口
都唔太甜啦
改緊風格架啦

《第七十六章》

打多左少少

多變既人性描述先係響巴依個故好睇之處
等多咁多篇,終於番黎喇
(雖然宜家都唔知仲係未人 )
好想快d完呢part
唔歡喜阿平 但係更唔歡喜佢咁俾人搞
戲玉黎喎
完就真係完啦
請勿劇透
個故仲有season 4 架下?
我要嘅係真真正正屌老母呀,唔係屌老母型初音

《第七十七章》

性愛型初音既手質感同捉住我果隻戰鬥型初音唔同,性愛型初音既手係好似人一樣,有軟滑既皮膚觸感,同真人可以話冇分別可言,如果硬要講分別,只可以話係佢冇體溫。

「大舟… 我愛你啊…」性愛型初音單手將我件衫拉起後用佢咀巴親吻我胸膛,佢更用佢條舌頭上下打圈對我敏感既乳頭進攻。

「呀…. 唔好啊…..」我口裹說不可以身體卻呃唔到人,乳頭被性愛型初音冰冷既舌尖玩弄著不自主地變得有如堅果般硬實。

「唔….主人… 我係唔係冷落左你啊?」 初音見我正樂在期中,轉個頭問被鎖既男人。

「… 你… 放左我啦不如…」男人要求放左佢,但佢既鋼炮仍然係好硬的醒著。

「主人對唔住,我唔放得你走。 我比你入黎啦。」初音溫柔地提著男人既鋼炮套弄,再慢慢的將自己下身放上鋼炮之上:「主人,請問舒唔舒服啊?」

「唔….唔…」 男人冇直接答初音。

初音亦似乎可以鑑貌辨色,知道自己下身搖晃令男人興奮起來,同時初音轉過身背向男人用淫穢既表情一邊上下擺動身體對我笑:「大舟~~ 我用口幫你~~」

我係冇得反抗之下被佢順利地脫去面及底褲,巨龍完全的展示於人前,令我非常的尷尬。 但巨龍並冇因為尷尬而低下頭來。

3P… 係3P! 雖然係AI機械人,而個機械人外表係自己阿媽個樣,但都係3P! 人生第一次啊。 係我羅家寶既人生中既第一次。

初音二話不說將我巨大粗壯既大龍舟完成舌下去了。

「啊….」雖然好想反抗,但手體被後面既戰鬥型初音緊緊的捉實,令我只好乖乖地去被性愛型初音為我吹奏。

「哈…哈….. 你睇你睇…你睇你條死仆街! 幾咸濕。 比自己老母含都咁開心~~ 你同你阿爸有咩分別?」毒男TOM口賤地說:「呵…唔係。 你唔係羅大舟生架,你條賤種係Jeffery 佢地3個人玩完之後先生架…哈….」

「啊….」初音高速運轉既冰冷舌頭磨得我非常興奮,但一聽到自己身世後又即清醒過來! 「你個仆衙…. 講咩話? Jeffery真係我阿爸……..?」

「嘻…咪比左片你睇,你認唔到咩? 嘻…….. 就比你知個真相等你死得心息。 當日羅大舟搞我老婆,面你老母就同Jeffery仲有另外兩個人玩4P 。 仲要冇用套。 哈…我比左片你睇,就係2044年比左你睇果段啊~」

「唔….」男人轉來呻吟聲,打破沉默。

「你點會咁肯定啊….吊你…你亂講!!!!!! 冇可能!!! 你呃人!」 我激動起來,雖然我早有準備4P既其中一人就係Jeffery! 「冇可能,阿媽點會4P 佢咁好人…..」

「嘻…. 你條死蠢L,依家你搞梗果個咪就係你老母既性格中抽取出黎既一面,係對性愛充滿慾望既一面,你睇佢幾主動幾淫~~ 哈… 佢根本天生就係一個淫婦啊…..」

「係… 主人… 我係淫婦~」 性愛初音聽到毒男TOM講話,竟然回答起來,而佢既搖晃動作就更加快而密。

「啊… 要…射啦…啊….」男人係初音既快速搖擺之下終於都射出了。

「啊…主人… 我幫你用口清潔。」初音起身再問我:「大舟,到你插入黎啦….」 初音自動轉身,屁股向我巨龍坐下來,另一邊用口去幫男人清潔。

「唔好啊….吊….走啊…」我大驚!! 果個男人D精仲係入面啊….

當然我避唔到。 捉住我既戰鬥型初音用下身將我頂住,而性愛型初音就順住將佢個沾滿精液既洞塞向我巨龍。

「嘩….」 已經入左去… 性愛初音主動搖動腰去抽搐,同時咀巴將男人剛興奮過既下體緊緊含到口中。

「哈…哈…. 你吊梗你老母啦….」毒TOM異常到興奮,興奮到抽出佢外型怪異既J自慰。估唔到佢會咁變態…

「我吊你… 停啊…唔好啊……」 我只有不停叫囂。

我冇想過要搞自己阿媽,更加唔想同一個阿媽外貌一樣既機械人做愛。 而最令我感到失望心痛既係阿TOM竟然話我阿媽本身就係咁淫既人,依個初音AI系統藍本就係用阿媽既性愛方面思想去做出黎。

更加令我失望既係,我竟然想射... 性愛型初音既洞穴好緊貼我既巨龍!!! 裹面仲好似微微震動,令我巨龍感覺異常地興奮!

「停啊…. 唔好……..啊….嗚哇…」 我已經射左入去,我中出左個AI… 感覺就好似射左入去自己阿媽度咁…. 好難接受…

「嗚哇…」同時毒TOM都射左係地上。 「嘻嘻哈哈….. 你個死咸蟲,對住自己老母既AI都射得出,對住自己真既老母係唔係都會硬到啊???? 哈….」

我心中有不詳既感覺….
iTom真係癲撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞