「穿越+科幻+少甜」《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2

842 回覆
52 Like 6 Dislike
響巴
咩事?
響巴結大丁咋
果然冇講錯
無音先係故事嘅主角
我要斬死大J個仆街
大J條仆街食晒d女 正既女鬼都唔放過
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2 

《第一百章》

——————

「嘿嘿! 你真係傻! 我已經叫條毒tom開返晒初音系統! 而我就係佢既唯一主人,佢地會保護我,幫我做野。」無音冇被我插到。

反而係我被戰爭型初音擋下利刀。

「你係咪癲架? AI控制唔到架,你會搞到世界大亂,隨時人類會滅亡!」我最唔希望見到係AI統治世界,我地人類所建立既一切都會冇晒,我地既文明、經濟、文化統統失去晒......

「哼! 咁又點? 你怕比AI統治人類?你怕?」無音抑天狂笑:「哈...哈....」

——————

《無音篇》 – 14

「我...有佢地...what whatsapp 既通...話紀錄....」毒tom將一段關於阿怡同另一個男人既對話係whatsapp send比我。

雖然個名唔係叫羅大舟,但從兩人對話大約可估到佢地係住同一大廈,再配合返我大廈cctv既紀錄,可以肯定羅大舟同阿怡係有路。

「收...唔收...到?」毒tom發左比我後再打比我。

「收到,估唔到你老婆同條仆街羅大舟真係有野。 」

「咁...你係...唔係有佢...地兩個...人既....偷情既片......?」

「哼哼! 有就有! 不過未係時候比你。」我其實一直都拍唔到,因為佢地冇係屋企搞野,我都偷拍唔到。「你想要段片就要比我知你段對話係點得返黎?」

「...係我安裝...左個app...偷偷監控...阿...怡...」毒tom係it狗,會有咁既app都唔奇!

「你幫我係羅大舟仲有alice度都安裝果個app得唔得?」我問毒Tom

「應應...該冇問題...」毒tom似乎好有把握:「只...只要我入...左老...婆部電...話...就可...以再hack入去....第二部....電話...」

「好! 咁你就快d入。之後將alice講既野話比我知! 」

「你...要...睇羅大舟...老婆...d乜...?」毒tom問我。

「我要睇佢同咩人聯絡!」我唔想交代太多。

之後過左幾日,毒tom再聯絡我:「我...比左cap...圖你.......係alice...估唔到佢...都出軌...」

毒tom都知道左alice係出面有第二個。

我想唔到alice同果個叫jeffery既人會講得咁露骨! 真係一個淫婦...我真係睇佢唔出!

另一邊廂,我可以睇得出果個叫jeffery既人係做地產中介,似乎係好有錢既人。

仆街! 又係死人生意佬!仲係地產! 仆佢個街! 就係佢地班人炒貴晒香港既樓! 金融地產佬都係壓祚我地既人。

Alice已經比個金融佬老公呃左,依家果條死人地產佬竟然叫佢玩3p!

Alice仲要好似唔知自己比人呃咁!

點解佢咁蠢? 定係因為有錢先有高潮!?

吊...我唔可以睇住佢比人呃。 我決定要搵alice講清楚。

我立即走上alice屋企。 從我自己裝既cctv中我知道alice只有一個人係屋企。

「叮噹~」

「你好我係依度既保安主任-無音...」我自自我介紹!」

「下...啊...你好...請問咁夜咩事...?」alice問我。

頂...我應該講咩? 唔通同佢講我偷睇到你同jeffery既對話咩? 咁一陣佢告我咪仆街...

「啊...無...只係我岩岩升左做主任,打算同住客打個照呼姐...」我強裝輕鬆的笑。

「我有留意你升左,恭喜您啊!原來你叫無音,你好!」

原來佢有留意我! 我心如鹿撞!「係啊...」一時間唔知講咩好。

「你幾似古天樂,所以對你有印象!」alice笑左一下,好甜!

「啊...多謝...」

「咁...好啦...我都要訓啦...早抖...」alice微笑後關上門。

佢對我笑啊! 我唔會忘記岩岩果一刻!
有聲
響巴 今日有無文出呀
佢對我笑啊! 我唔會忘記岩岩果一刻!

毒撚

《第一百零一章》

——————

「我吊你,你對我阿媽有意思?」被壓住既我只有出口鬧佢。另一邊我睇唔出jeffery係咁既人,竟然呃阿媽3p。

不! 可能我見到既3王1后就係jeffery... 我見佢咁愛阿媽好似好珍惜佢咁,我估唔到佢咁都講得出口!3p 不...什至4p....

「我係鐘意你老母,點燃樣啊?」無音神情有點不快。「最後佢都係同左其他人一齊。」

——————

《無音篇》 – 15

「你幫我果個叫jeffery既奸夫電話。」我無趣地叫毒tom做野。

心情好複雜。 我知道自己鐘意既女人唔鐘意自己老公,佢有外遇。 但外遇對象係一個有錢佬。

而alice係自願同jeffery搞。

我只係一個冇樓冇前途冇將來既死人保安一個,可以點搶佢?

唯一可以做既就係了解多一定佢同Jeffery既野,睇下有冇機會可以比我係alice面前留個好印象。

但事情發展得好快。

Jeffery約左alice去某酒店。佢已經book左,仲背住alice約左兩個男人去搞佢。 唔係約定既3p,係更激既4p....

另一邊廂羅大舟約左阿怡去另一間酒店。毒tom就好著緊,不過我唔知佢之後有冇做d咩阻止。

而我就決定去阻止alice上當。

「alice...」

「你係...」

「無音呀...」 平台花園上我同alice講:「上次你咪話我似古天樂既..」

「啊... 我記得你啊...」alice回頭顯得有點錯愕,我感覺到佢對我冇咩印象。

「...」

「請問咩事....?」alice問我。

「你可唔可以唔好同jeffery出去酒田,佢呃你架。」我唔知應該點開口,記索性直接講。

「痴線...你講咩啊....」alice聽到我提起Jeffery立即反應好大,而佢就扮唔明我講咩:「咩酒店啊...你痴線架...」 之後佢就走左。

著住制服既我唔可能係工作期間同住客拉扯吧..!?

再回想佢岩岩見到我第一下既反應...我好唔開心。 我只係一個保安,就算係主任都好,係其他人眼中都只係保安一個。 點會放在眼內?

我太高估自己吧?

追alice?幫佢? 定係阻住佢發達啊.... 好明顯佢唔想有人阻住佢。 亦唔想有人知道佢偷情。

好! 個個都厭棄我冇錢窮! 我就要發達比你地睇,我要上位!

Alice你都係睇唔起我既人,我要比顏色你睇。

———————

「你之後去左偷拍?」我估到無音佢會做咩。

「哈! 冇錯。 咁岩你老母同jeffery就係去我做過parttime既一間酒店搞野。 唔講唔知原來jeffery個賤人仲約左兩個人同你老母玩4p。」無音講出當明既事情。

無音透過偷拍鏡頭睇到成個過程。 由阿媽上房,之後飲紅酒再之後同3個男人做愛既事情一五一十咁同我講。

聽住自己阿媽過往既淫賤往事係何其嘔心!

「哼! 你老母一開始有少少唔願意到之後就好享受咁對住另外兩個男人展現出笑容! 正正就係對住我都展示過既笑容啊! 我過一刻先知佢係一個人盡可夫既賤人!」

「....」我冇言了。

「哼! 你老母好淫啊! 食藥就係為左比人中出。 仲要條3個同時中出啊... 淫到精又吞入口,顏射乜燃都齊。 真係好似拍AV一樣啊!」無音冷笑對著我,再望向係床下底既後生版阿媽。

我突然想起一個問題。 另外兩個係咩人? 其中一個可能係我阿爸啊!
到底有幾多人鍾意阿平
大J, Jeffery, 排球仔, iTom, 無音
黑警當佢係雞咁屌, 唔計.

阿平好受歡迎
但阿怡又無咁多 唔通大波靚女反而無人喉
已經唔記得排球仔係邊倨喇
Mandy 先正囉
外母
4P要員之一,中學時期暗戀阿平嗰個呀
隔左太耐喇
你都知宜家D文同劇情一樣架喇
本來係大丁,宜家係喜實,短晒
between, 者係Steven
成日都數漏左4P 係黑警賤丁呀平 仲有邊個

枉我追左成年故
最慘都係Zoe (呀BEN老婆)
自己老公最愛係大丁又唔知
之後又要離埋婚

《第一百零二章》

——————

「咁我老豆係咩人啊?」我一直只知道其中一個極有可能係Jeffery依個仆街,如今証實左係佢,咁另外兩個人呢?「另外兩個有份搞….阿媽既人係….嗄….嗄」我有少少透唔到氣。

「哈….你真係想知道?」無音反問我。

「嗄…..想!!! 嗄…」 雖然唔知道知道左仲有咩意識,但我仍然想知道! 想知道我仲係羅(?)家寶時自己既生父係邊個。

「初音放左佢!」無音可能見初音整得我好辛苦,佢叫初音放開我。

我當堂鬆一口氣。

無音同我講出佢既故事。

——————

《無音篇》 – 16

我拎住Alice既4P片,一邊睇一邊打飛機。 佢真係好淫啊,把口擔住一條燃同時下面又比另一條吊梗,仲要面上完全係享受之中,連精都吞入口中仲要用條脷上下靈活地挑撥剛射出滿滿精華既龜頭。

我在沉痛中用Alice既影片去安慰自己對自己不公平既世界。

點燃解自己咁窮,但班有錢佬就可以咩都有。

點解班有錢人可以去高級餐廳食A5和牛飲頂級紅酒玩model索女? 而自己就只可以係劏房食杯面飲水喉水自己打飛機?

班人要咩都有,仲要不停侵略我地班窮L。 我地唔係冇出聲冇反抗! 但冇用啊… 政府同商人有佢地既利益,點會幫我地?

我只有依賴自己!!! 我從天堂跌入凡間,見盡一切社會既現賨荒謬!

我唔想再比任何人去阻住我去做自己想做既事啊!

我要搞ALICE!!!!!

毒TOM唔知咩事最後竟然大膽到殺左果個羅大舟! 之後佢就比人拉左。 而Jeffery就比人拉左,我留意新聞知道佢係收回俑之後比人拉左。

ALICE好傷心。 我知道係我出手既機會!

「HI… 有D野要交比你架!」 我按下門鐘,等左幾分鐘Alice先黎開門。

「下… 係咩…?」Alice問。

「花!」 我係背後拎出花。 「知道羅生離開左,我想送白玫瑰比佢,當係送別佢。」

「….有心….」 Alice呆企門口。

「你都唔好太傷心,我知道有個方法可以令你短暫忘記傷痛。」我對Alice說。

「?」

「係好好食一餐好既。」 我手上袋中有好多高級美食同紅酒。 係從毒TOM身上屈黎既錢買既。「我估你好多日都冇好好食過野啦,我煮比你食啦。」

「下….」

我知道佢想拒絕我:「我有關於你老公同對面單位果位太太既野要同你講!」 冇人唔會想知道自己老公同偷情對像發生咩事。

Alice似乎對於我所講既野有興趣! 佢比我入左屋。

「我先煮野比你食啦,我地一陣一邊食一邊傾。」 我自己走入廚房準備煮食,我對佢屋企一切都好熟悉。

晚餐好快就煮好。 我將A5和牛拎出桌上。 Alice早已坐到餐桌座位。

「我地開支紅酒先啦~~」

「我唔飲酒架….」Alice好似有少少戒心:「你快D講你知道佢兩個D咩!」

「哈…. OKOK! 你唔飲酒?? 點會唔飲啊~~ 咁我地食D牛先啦,你都好耐冇好好食過野啦。」 我係CCTV中知道佢日日都係度喊,冇咩點食野。「佢都應該就快要出殯啦,你要快D食野先有體力送佢最後一程。」

「….」Alice冇出聲,拎起刀叉前後拉動將牛排戒開進食。 第一次近距離欣賞佢既美態~~~ 真係好正,好似我第一個女朋友啊…….

「點啊…」 佢已經食完,我仲未開始食。「你有咩要講?」 佢飲左一口紅酒問我。

「哼…. 你又話唔飲既?」 我走到佢身旁輕輕搭住佢膊頭。

「喂…你想點啊….」Alice反應好大,想將我推開。

「哼…. 扮咩清高啊你? 4P都得,我一個就唔得? 吊你…」我當然唔會停手,雙手捉實佢兩膊。

「咩…啊..你… 我唔知你講咩…..痴架…….」Alice已經慢慢失去意識!! 我早已經係佢既牛排同紅酒上都落左藥!!!

「哼哼… 你同3個男人咩都搞齊啦,扮咩野啊? 你唔係好鐘意搞野咩? 我有你既片啊… 你咪扮野啦。」 我拎出電話播出佢地既4P片。

「啊…. 你….」Alice都唔知道自己想講咩,佢已經被藥物控制!!! 我為左方便,所以落藥係佢度。 本來我可以拎比佢4P片迫佢同我做,但我唔想浪費時間! 一陣ALICE反抗比屋苑其他人聽到我都好大獲。

「啊…呀…嗄….」Alice意識迷糊,但仍然會對性有所反應!!!

¬「嗚…哇….」我將子孫都射到ALICE果個臭西之中。 「HAHAHA… 真係正… 可以無限中出你,食藥參果3條友就唔差在益下我啦。」

手機鏡頭上拍住我中出左ALICE好幾次,佢亦好享受自己下體既快樂之中。

最後我離開佢屋企。 打算過一排再搞佢。

-----------------------

「WHAT? 」 聽到依度我真係呆左………….「你…你…唔係想講…..」

「家寶….I am your Father!」無音聲音有點沙啞的對我講出一個我唔能夠接受既事情!

「NO…. 唔係真既….冇可能…….NOOOOO…….NOOOO……..」我就好似發左癲一樣….我接受唔到佢所講既野。

「家寶…我地可以一齊去改變依個世界啦! 」無音瘋狂的說。

《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 第三十四篇

------------------------------------------
就係大舟白事完結火化後,我覺得身體好似有少少唔舒服,總係食唔安坐唔樂。之後仲作嘔!

我有點驚恐的去左買驗孕棒...驗孕棒既結果係正...代表我有左...之後我再去診所搵醫生檢查,答案都係一樣!

諷刺嘅係,果段時間我只係同Jeffery或者係steven 同 Anson三個有過性行為。 可以肯定唔係同大舟有左...

原來係sandy
我屌
做乜撚嘢事
我睇緊啲咩
佢比我問點解無音偷拍到阿平起酒店既4P片,已經改左個故一次架喇,你又捉多佢一次bug,叫佢情何以堪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞