(開定先)《鐵血戰士: 血獸進化》討論區

1001 回覆
153 Like 8 Dislike
各位睇完德福早場?
有d失望
女主一開始入實驗室第一個展示櫃有兩把矛, 下面嗰把係city hunter嘅, 上面係avp1 scar幫主角整嗰把帶有異形尾嘅長矛
原來無missed到
明明一開盒流晒墨汁⋯⋯

Byw宜家異形條時間線係點?
20世紀已經有異形?
但普羅咪收屍又吹到係未來時間由david製造/開發出異形?
係Btw先啱
啲墨汁勁似異形啲Black Goo

其實睇鐵血戰士既時候應該唔洗點理異形電影既嘢,當兩套分開既戲睇
如果期望佢會有第一集既神髓,就唔好入場嗱 變左笑片, 有好多笑位,無晒繃緊既氣氛。 動作位係幾出色, 但好明顯成套片都為左迎合市場口味而變左套睇得開心既動作片。
之前集集主役鐵血都會死
今次有沒鐵血生存?
由寄啲鐵血戰士裝備出去時,已經有好大陣伏味
唔好稔住有驚嚇位喇,當一般科幻打鬥片睇唔錯,有新裝備有新品種重有得睇吓隻太空船
係條女同個仔太bug啫
呢集啲軍人同P1果團直頭係兩個極端
異獸戰第一集

幾千年前 金字塔時代, 已經有異形
史大導講過佢唔會理avp同a2 之後果啲設定
個post好高質,多謝詳細分析
我初頭以為嗰樣野係減慢全球暖化
其實佢講到人類就收皮要加快取樣,咁究竟個叛徒比件甲人類有咩用?你話佢比資料人類大量生產件甲或者停止自毀就話姐,一件甲把托咩
啲大血獸咁勁,整兩打落來地球都玩完啦,舊野真係要來把撚
不停咁係度攪笑 雖然好過癮, 但成套戲攪到好似同人作品咁
但係predator都識攪笑果下真係佩服。
不過有樣野好唔滿意, 就係將某種目的強加係predator既狩獵運動上面, 破壞晒成件事既純粹性, 攪到佢地好唔型好功利
睇完,整體都ok,好過鐵血戰士S,但臨尾My new suit真係有陣膠味,Iron Man咁樣
覺得好爛 明明鐵血戰士重點應該係狩獵到 呢集完全畀唔到呢個感覺出嚟 尾段好似saw咁 i wanna play a game 無咗以前最終決鬥嘅feel

下集夠膽就繼續出ironman裝甲
Really冇?
我唔覺得驚咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞