(開定先)《鐵血戰士: 血獸進化》討論區

1001 回覆
153 Like 8 Dislike
2樣都有D咁 爽呀睇鐵血就係要睇佢暴力血腥 兩樣相輔相成
嘩超暴力,punisher 咁款
正到仆街,見到有幕狂插人心口
好似好...
J撚死 放血咁款狂插鳩人
快D上啦!!!!!!!!!!!!
有到有飛槍射到個人散狗左
唔理劇情純睇暴力都夠做
我諗呢到應該係3級啦掛 成個身爆開同狼人個套有得揮
明明睇佢武器唔多,但D手段咁暴力
又分屍,又狂插,又成個人拎起咁癲
我完全覺得咁先有bad blood 特色
我當佢血獸黑社會版,feel到個種霸能氣
咩軍隊全部垃圾,我估要出洲長/rambo 先有得打

隻高大血獸太能勁
洲長/rambo都冇可能夠打啦 本身一隻鐵血體型都係人類既1.5倍 呢隻野仲要係普通鐵血既1.5...成隻異形老母咁高 仲要話佢速度快又大力 人類黎計唔用核武應該冇可能傷到佢
導演考慮吓crossover Iron man, 出隻hulk buster對撼
捉撚住隻鐵血黎撻好似撻LOKI咁
今日睇返鐵血戰士2
city hunter都算廢
明明仲有得打但已經想用大爆炸攬炒
點知比黑鬼搶埋武器 手都比人斬埋
最尾跑返去自己隻飛船個到我諗佢係想跑返去吹雞
點知比其他鐵血戰士笑柒佢懦夫 咁都打唔贏
唯有死死地氣出返黎打 但之後死撚埋
我買左隻4K 第一集睇,阿諾條Team大鬧游擊部落一段,d游擊隊死得好有姿勢
我記得阿諾套獨闖龍潭又係咁,仲以為係同一導演

https://www.youtube.com/watch?v=WeEONN_F5eg&t=66s
https://www.youtube.com/watch?v=HjNQLXXwYfw
唔怪得唔收得
好好地一個咁型既造型搞到咁柒
唔走驚慄風係好事, 始終咁多年乜野神秘感都冇晒
不過對套野嘅低俗風格有啲保留, 要睇下個實際效果先
btw最終預告個feel好似suicide squad
要預套戲多爛gag
個導演向自己致敬,又整左個Pussy笑話出黎
You got a big pussy, you got a big pussy
前日都睇左 點解隻鐵血識講英文 戴面具個陣講都算 但佢自爆前同個黑人講mother fucker
我覺得冇咩 反而班人本身搞搞下gag以為男主角講笑話有外星人 之後真係見到再驚撚到賴屎最後比人虐殺咁仲好 真正feel到種恐懼
學人講野姐
佢手臂部電腦好似可以分析語言
預告個feel 冇咩吸引,可能最精彩既已經播哂出黎
預告入面有一幕我唔太鍾意
就係巨型鐵血攞塊布俾啲狗聞, 應該係要佢哋追蹤之類
我就覺得鐵血身為全宇宙最出色嘅獵人, 冇理由追蹤呢啲基本嘢都要靠隻狗
希望啲狗有其他用途, 好似鐵血S入面咁講話用嚟試探獵物其實我都唔係話好buy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞