(開定先)《鐵血戰士: 血獸進化》討論區

1001 回覆
153 Like 8 Dislike
乜有女血獸
有, 仲勁揪過男
好期待想聽多d女女
之前傳過新電影會出女鐵血
而家睇返應該冇可能lu
又真係幾似
一野就扯開左
之前幾集決鬥除出黎既時候都要解開個條野先得
睇左新trailer
大個隻鐵血望細個隻唔洗面具都自帶熱能
想睇AVp多d
睇完鐵血s有d失望
鐵血s途中出現過隻似鐵血但瘦好多鬼鬼鼠鼠咁既個隻又係咩黎??
會唔會係掉返轉
長期靠電子儀器搜索獵物
令到視力退化
呢隻?
新預告
https://www.facebook.com/PredatorMovies/videos/324219718124912/

巨型鐵血喺飛船落嚟?

隻狗個樣比想象中好

飛船上面打
飛船內部

第一張睇鐵血身型好似女咁
係個籠出黎個隻
銀色個隻
River Ghost

同人類一樣, 被Super Predator捉到狩獵星球嘅獵物
外表同人類相似, 都係屬於雙腳站立嘅四肢動物, 但膊頭呈現粉紅色, 全身覆蓋住一層昆蟲般嘅外骨胳
雖然有同人類類似嘅眼窩, 但其實佢哋並唔係依靠視力嘅生物, River Ghost額頭有一個被骨胳覆蓋住嘅器官, 透過呢個器官可以感知周圍嘅事物
其他特徵例如一對大爪, 背上有一塊明顯突出嘅骨胳

除此之外, 佢哋亦顯示出與昆蟲有一種共生嘅關係, 昆蟲生長於佢哋皮膚底下, 好可能係幫助佢哋清潔之類

River Ghost蛻皮後嘅痕跡

電影入面顯示出呢種生物有一定程度以上嘅智力, 識得避過主角一行人設置嘅陷阱
比起人類, River Ghost更加敏捷速度更快, 最後佢喺追趕醫生嘅途中被Noland所擊殺

原本嘅劇本中, River Ghost本來有更多戲份, 一路跟蹤住主角, 令主角一行人誤認成捉走佢哋嘅元兇, 後來戲份被刪走
River Ghost嘅設計概念係將1987年第一套鐵血戰士電影中被捨棄嘅原設計再現於銀幕, 可以睇到有好多相似嘅地方
想睇返s
邊度有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞