美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
show埋比班handmaid睇 等佢地走佬
june生之前一定要走 如果唔係好危險
btw fred好嘔心 今集入june房果度
Season 2 of Killing Eve won’t be back until sometime in the first half of 2019.
https://www.vanityfair.com/hollywood/2018/05/killing-eve-season-one-success-for-bbc-america-sandra-oh-phoebe-waller-bridge-and-jodie-comer
有咁快就好

BBC America’s breakout drama Killing Eve hit another set of Live+3 series highs for its penultimate episode last week — 986,000 total viewers, 455,000 adults 25-54, and 367,000 adults 18-49 — to head into its Season 1 finale on Sunday on a streak of seven consecutive weeks of demo ratings growth (adults 18-49 and 25-54), going back to the series premiere. That is a first for a scripted series on television in more than a decade, per the network.
好似好勁咁
但我又覺得Serena講得佢無錯 話啊june 類似貪得無厭 得寸進尺 個啲 對佢好啲佢就想見下佢個女 所以佢又西番
套野應該好感人
不過d動物真係好嚇人
The Americans EP9
The Handmaid's Tale EP6
下咁你又唔諗下June點解要搞到做Handmaids+同個女分開
我只係係想講serena做乜又西番就係因為june 人地對佢好少少就得寸進尺啫 都有handmaid會安守本份既但當然june唔出聲就無戲睇啦
咁緊係知佢點解會西番, 本身june係咩人S1都知啦..所以個point就係serena係西女人
迪士尼倒下 全球市值最高媒體公司換了
美國影視串流公司網飛(Netflix)2002年上市後股價飆增33000%,24日市值達1530億美元(約台幣4.6兆元),超越競爭對手迪士尼,成為全球市值最高的媒體公司。

根據湯森路透的資料,網飛24日每股上漲2.3%至352.90美元後,網飛綜合價創新紀錄,達1530億美元。迪士尼的市值為1520億美元(約台幣4.5兆元)。

網飛去年的股價上漲80%,漲幅超越任何標準普爾500指數(S&P 500)公司,至於迪士尼股價則下滑5%。

全球兩大媒體公司的消長反映娛樂界的重大改變。消費者越來越偏好網路串流服務,勝過看電影和電視的傳統方式。

網飛現在有1.25億的串流服務付費訂閱戶,現也推出許多系列原創節目。

迪士尼旗下有漫威、皮克斯動畫和星際大戰系列,迪士尼宣布將開創自家串流服務,而且明年起不讓網飛播放自家電影。
之前我已經講好似恐怖片...
好想睇ROOKIE

呢個組合真係
但我又覺得Serena講得佢無錯 話啊june 類似貪得無厭 得寸進尺 個啲 對佢好啲佢就想見下佢個女 所以佢又西番
下咁你又唔諗下June點解要搞到做Handmaids+同個女分開
我只係係想講serena做乜又西番就係因為june 人地對佢好少少就得寸進尺啫 都有handmaid會安守本份既但當然june唔出聲就無戲睇啦
咁緊係知佢點解會西番, 本身june係咩人S1都知啦..所以個point就係serena係西女人

June太早同佢講要見個女
應該扮乖返一排先再講
btw係咪大家都留意到tea party果陣serena發現ofglen比人剪咗脷嚇到呆撚咗

https://img.eservice-hk.net/upload/2018/05/27/115241_e820c390d38bb3cefcde95a5910f2e94.jpg
之前見人話其實實際上唔係 水份好多
disney仲係高過netflix好多
睇晒Barry...套戲2條線交叉得好好
但結局又令人好down...人生就係咁
開始睇Killing Eve
V
in V we trust

聽日
Getting hyped for the next killing eve episode then realizing its the season finale

呢張handmaid poster好正
續leftover後,killing eve係第二套比你哋推入坑嘅劇,兩日睇哂7集,真係好正
不過睇埋今集就season finale
我無棄,睇果陣唔專心姐
E6終於出個fighter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞