美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
下年請早
屌你老母樹葉都冇一塊

任地獄冇game出到smash講成半個鐘

淨係講2018會出既game真係好on9
放個logo tease下其他野都冇
理得佢2019年尾先出,但起碼放幅圖出黎話整緊啦屌
下年請早

後悔 應該睇定啲先買switch
panel話church scene係4年後, gameplay係5年後
合理推測
冇既都好多game玩
隻zelda玩到2046
已經放置play緊有時拎出黎玩puyopuyo
如果太sad真係驚玩到頂唔順
不過呢集真係好難超越上一集
上一集最後個章個結局真係宇宙級
jessica jones s2 都好睇喎
竟然
美國最大電信商 AT&T 與時代華納 845 億超大型併購獲批准

唔知會唔會影響到HBO
同一手飾可能情侶手鐲 ... 又有可能DINA俾靈芝孢灸殺左 ... BTW EILLE真係由細GAY到大
E3任天堂個勢柒到...
屌你老母樹葉都冇一塊

下年請早

冇既都好多game玩
隻zelda玩到2046

仲玩緊zelda
但動森真係好治癒 每日臨訓玩一陣可以好relax
等左咁多年咁對班fan 少少update都冇
其他game唔係唔想玩 ..但至少要有隻動森喺身先
屌你老母樹葉都冇一塊

下年請早

平時唔係成日得閒玩
但好彩有隻zelda磨下
https://youtu.be/CCeEylbl3Oc

雖然鐘意大亂鬥
但都係要講句 食屎啦任天堂
E3任天堂個勢柒到...

冇咩game啱玩
除左smash bros之外
好撚失望
我都少玩咗
Zelda打哂Boss,係差Shrine果啲未搵哂
不過Mario同卡比未爆
Blessed day Handmaid's day
屌你老母樹葉都冇一塊

下年請早

平時唔係成日得閒玩
但好彩有隻zelda磨下
我都少玩咗
Zelda打哂Boss,係差Shrine果啲未搵哂
不過Mario同卡比未爆

淨係打左3隻神獸 玩左一堆廟,大boss未打
好多野未做未拎齊 side quest, 咩回憶果d
掛住周圍搵野upgrade armor
我都未打爆mario 因為玩玩下走左去玩zelda
PS4 X1 SW PC
○  ○ × ○ BFV
○  ○ ○ ○ FIFA19
○  ○ × ○ MADDEN NFL 19
○  ○ × ○ NBA Live19
○  ○ × ○ Unravel Two
○  ○ × ○ Sea of Solitude
○  ○ × ○ Anthem
○  ○ × ○ 隻狼
○  ○ × ○ Fallout 76
○  × ○ ○ Fallout Shelter
○  ○ ○ ○ The Elder Scrolls Legends
○  ○ × ○ 戰慄深隧:流亡
○  ○ ○ ○ TOV重製
○  ○ × ○ division 2
○  ○ × ○ DMC5
○  ○ × ○ JUMP FORCE
○  ○ × ○ Dying light 2
○  ○ × ○ Just Cause
○  ○ × ○ Cyberpunk2077
○  ○ × ○ BO4
○  ○ × × RDR2
○  ○ × ○ RAGE2
○  ○ × ○ hitman2
○  ○ × ○ Twin Mirror
○  ○ × ○ DOA6
○  ○ × ○ 劍魂6
○  ○ × ○ Life is Strange2
○  ○ × ○ Generation Zero
○  ○ × ○ Star Wars: JFO
○  ○ × ○ We Happy Few
○  ○ × ○ Shadow of the Tomb Raider
○  ○ × × KH3
○  ○ × ○ THE CREW2
○  ○ × ○ 刺客教條:奧德賽
○  ○ ○ × Starlink
○  ○ × ○ 惡靈古堡2
Shannon靚左
睇完Americans s6 好晞噓
最尾兩係幾正
但同brbad比都係差太遠

反而ashley肥左咁
我覺得應該死左啦

玩完DLC個陣已經堅持佢係gay

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞