美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
推介英劇silk, 法律題材 節奏好撚急 好爽
依套係我飛佛,不過我覺得節奏唔急喎。

如果搵佢同The Good Wife比,我係鍾意silk多D
我睇到S2E3,之後無seed…
乜都冇心機睇
你講嘅係WEB-DL質素吧?只要唔係HDTV都ok嘅,bdrip就太大啦,依家都冇seed啦
bdrip可大可小...
好想香港itunes都有得買黎睇
我真係恭喜你呀開套神劇 enjoy
我係啱啱睇完finale
咁喊返陣先
好撚正呀個finale真係
C字頭有冇打算重温

以前S4播之前重溫過S1-S3
我真係恭喜你呀開套神劇 enjoy
我係啱啱睇完finale
咁喊返陣先
好撚正呀個finale真係
個尾埋得好好

冇得頂
完全冇人死都可以完得咁靚咁sad ...
pirate bay有1080p
但係幾流, 得4mbps, 唔係bdrip quality
你講嘅係WEB-DL質素吧?只要唔係HDTV都ok嘅,bdrip就太大啦,依家都冇seed啦
連rutracker都無
好想香港itunes都有得買黎睇

好耐之前喺wiki見過明珠台個劇list話會播the americans
但之後消失左

Amazon預訂美劇《Modern Love》成季!
《Begin Again》導演約翰卡尼編導製作
https://www.dramaqueen.com.tw/news/20180612/009.html

Amazon 宣布直接預訂愛情喜劇獨立影集《摩登情愛》(Modern Love),由《Begin Again 》、《Sing Street》愛爾蘭編導約翰卡尼(John Carney)自編自導並擔任執行製作。

《摩登情愛》取材自《紐約時報》的暢銷同名專欄,單集間為獨立故事,時長半小時。故事將以多種形式探索愛,包括性、浪漫戀情、家庭、柏拉圖式愛情和自我憐愛等多重情感。《紐約時報》也將參與製作。

該專欄自 2004 年起在《紐約時報》上線,刊登讀者投稿的真實情感故事。不僅在網路上,也在紙本的刊物上廣受歡迎,同時也成為相當熱門的 Podcast 。

《摩登情愛》第一季共八集尚未宣布上線日期。
單集間為獨立故事,時長半小時
https://youtu.be/CCeEylbl3Oc

雖然鐘意大亂鬥
但都係要講句 食屎啦任天堂
屌你老母樹葉都冇一塊
都係搵日返鬼國買套老翻睇算

任地獄冇game出到smash講成半個鐘
今年E3 = TLOU2 , in naughty dog we trust

雖然shannon已經完全走哂樣
屌你老母樹葉都冇一塊

淨係講2018會出既game真係好on9
放個logo tease下其他野都冇嬲
理得佢2019年尾先出,但起碼放幅圖出黎話整緊啦屌
屌你老母樹葉都冇一塊

淨係講2018會出既game真係好on9
放個logo tease下其他野都冇
理得佢2019年尾先出,但起碼放幅圖出黎話整緊啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞