美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
佢地繼續呃stan話佢地冇殺人
paige嗌stan要照顧henry果下我都忍唔住喊咗
但philip臨走仲踩多腳提返reene 笑咗

stan咁就一世

*呢度準備由killing eve討論post變the americans神級finale跪拜區*
睇過佢d interview見佢成日大笑
btw快啲去睇finale
brooklyn 99睇左頭三集 好撚正
短短地 輕鬆 搞笑

通常呢類劇都要用幾集build up character先識笑 但呢個第一集已經覺得好好笑
好想睇呀 要等到星期日先得閒睇
不要再說了
星期日先睇
完完全全符合哂Stan 既性格 如果係e做主導去講會唔會變槍戰
啱啱睇完了 Serena真係final boss
Gina d one-liners正撚到仆街
「正撚到仆街」, title of your sex tape

好鍾意佢啲Halloween episode
見你地講Killing Eve講到咁好睇就開左黎睇
點知一睇就non-stop睇到ep6
佢d bgm好好聽
BCS 8月6 !!!!
應該唔會講架嗱,Stan對Henry都似老豆對仔咁 m記個到我以為p係一命救全家咁
咁就6年 好想快d出全劇碟
BSC IS BACK!!!
1. 感覺p係一路打緊感情牌,諗番s3s4個時p開始好迷惘,個時佢同Stan 就愈黎愈frd 唔掂就變e強硬出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞