美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
好鐘意睇佢同個細路女

btw個細路好似男仔 睇左成集都覺得係男
She's so annoying
She's amazing but so annoying
題外話, 一開始睇Killing Eve覺得Carolyn好熟面口
原來係HP既Petunia Dursley
如果emmys女主係呢班人爭咪幾好睇
Jodie實冇提名
Tatiana Maslany好似年年都有提名 ?
邊2套?
Lucifer S3 佢放NETFLIX 每周UPDATE都覺得出奇啦
好耐冇睇新劇,KILLING EVE一定要睇?
有沒巴打追曬Legion season 2?
今日先開始睇Lucifer
Brooklyn 99
Wtf?
岩岩先睇完s5
冇renew咁on9
瞬間比NBC pick up左
哦 咁得了
Tatiana上季斷左啦, S1果年都冇提名
今年我覺得都唔夠位比佢
之前頭兩季一人分飾N角真係好impressed
其實之後幾季都係好有水準只係冇乜再突出既野睇咁

Robin Wright同Viola Davis先係年年都有
希望今年至少整走Viola Davis比下新人入
係 就好似睇suicide squad係為左睇小丑女
如果純粹"得條女靚"套劇邊有可能咁多人睇
大把critics讚呢套野都唔止淨係讚jodie comer
如果有Emilia Clarke
即刻嘔血
唔洗用腦輕鬆幽默心態睇
加埋V世界級搞笑又charm 不知幾爽
眨下眼就一集
最鐘意S3
終於睇左Nocturnal Animals 好睇好正
得條女靚就睇咁我一早追緊supergirl啦
第一次睇whiplash嘅時候 覺得嗰女仔超靚 睇supergirl 睇咗三四集 頂唔撚順 棄咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞