美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
係時候開Legion S2了 無得睇阿V
佢之前話想jodie做佢老婆個tweet
有另一個女人回佢同佢爭 啲comment好好笑

btw一路覺得佢其實幾靚 由oitnb開始留意
之後bm又有佢份,去到宜家handmaid
你講完我search先知佢有做OITNB
BM係咩
佢係Oitnb個Tricia喎
black mirror 有集men against fire都有佢份
原來black mirror..
d套又係一套我覺得越做越唔好睇既
所以無乜睇 不過都係唔好講太多
睇黎我要睇返OITNB 六月勒
今年係咪都六月做 好似無乜聲氣

OK啦 唔特別同頭兩季比其實某啲集數都幾好睇
整體都唔算好差
OITNB都算係死唔斷氣系列跌哂watt 不過睇落有感情
已經唔記得S5講咩 S6完全冇聲氣
Confirmed:
冇Killing Eve既星期一完全係垃圾
除左呢套劇之外暫時未有劇好期待

C兄仲追緊咩劇?

得返Handmaid叫做係期待
我已經淪落到睇左篇講ep8後續既killing eve fanfic
係時候開Legion S2了 無得睇阿V

冇得見Villanelle既禮拜一仲有咩意義
唔知係咪同binge watch有關 睇完一排就唔記得晒講咩
不過問我好唔好睇我都係純感情不理性地話好睇 但其實講唔出d劇情
不過佢帶起配角真係好成功既 如果只係講Piper Alex
handmaid都係得13集? 今個星期已經第8集...
handmaid's我反而驚好大cliffhanger
san junipero神級
flashback最好睇 同埋young ver cast得好好
淨係記得上季最尾拆散左Flaritza
base on之前話elisabeth moss黎緊咁多戲拍
我都係陰謀論覺得finale offred會有d野發生
有新interview 真係幾個月後開始拍S2
https://www.youtube.com/watch?v=3VWXkSxgpj8

“I love to play Villanelle for..forever”
btw佢個屋企look好正 睇完條片當今日睇左killing eve

唔會掛 雖然班配角都唔少戲份 但仲係擔唔到大旗
同埋一無左offred就甩左加拿大條線喎

佢d gif點解可以咁好用 百搭架喎完全係
成日諗佢會唔會難產死 雖然係好老土既情節
加拿大分分鐘都唔洗用佢維繫 個老公都已經冇乜心機理佢
Handmaid S2E8 promo
https://www.facebook.com/HotVodIsrael/videos/10156388632477760/

Serena比人打獲甘之後有冇機會覺醒
係囉
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
難產都好d 如果講佢唔知去左邊 俾人捉左 然後下季全季消失咁不如殺左佢仲好

你咁講完我好驚爛添
真係正到
又大波
ww下集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞