美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
sorry係我唔識野 其實ok好睇
頭2/3集諗住今季straight forward啲
但依家覺得S2都係不必要地複雜化
睇完今集好怕佢地用個cradle黎玩平行世界simulation再mix埋bernard條亂到9彩既timeline
擺喺屋企幾靚 但望到會想喊
其實我仲未睇今集
無乜心機睇住 反而星期三就即日睇handmaid
見到你地講Americans 其實大約講咩可唔可以簡單介紹下
屌killing eve越睇越唔make sense
其實係得日本個集真心正
其他都無乜心機睇
照個勢ww唔似上到神臺
點解大家都咁期待日本個集又會覺得正
我覺得好悶
係幾entertaining同幾好笑 女殺手正到
講80年代俄羅斯派兩個KGB去美國定居扮美國人家庭
實際上收集情報執行任務,佢地為咗似一般人家庭要生埋仔女
但對仔女唔知自己老豆老母係KGB

神劇唔睇走寶
去forum睇返d人討論返finale d情節
形容返班角色當時心情,越睇越想喊
未計其他scene就睇睇佢地講上面條片果part
之後再睇多次條片搞到流咗幾滴馬流
睇果陣冇喊因為太震驚 事後諗返先喊

睇文字版interview多d野睇
http://www.vulture.com/2018/05/the-americans-series-finale-oral-history.html
佢地第一次拎到finale劇本一睇喊到仆街
唔好用好認真眼光睇d查案劇情
會覺得套野super fun
唔計其他角色都好笑
越睇越落去就會知淨係每次佢一出場套劇已經贏咗
電腦儲齊哂6季
S1第一次去US parallel finale返russia
連睇8集,神演技 如果villanelle可以同orphan black女主演一套就正
carry個角色carry得超級好 好難唔鐘意佢
初初一開始去US得佢地兩個,覺得唔慣
最尾返russia又係唔慣,但都係得返佢地兩個
由頭到尾都係P&E兩丁友相依為命
佢有啲表情真好naughty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞