美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
last episode之後已經quit左

覺得anna口講呢樣做就另一樣
如果係同V一樣痴線嘅就好

benedict cumberbatch扮道友係有一手
覺得anna唔簡單 但應該係我諗得太多 我仲有刻估佢係12組織既人
last episode之後V一槍打死埋我算數
等撚死人
Anna根本都鐘意V 我覺得
: i may have a few letters from her
一大箱信

btw
Did you ever have sex with Oksana? 大笑咗呢度
佢叫呀E通知佢 如果搵到呀V的話 所以Anna應該唔係咁簡單 邊有咁好人走去forgive her 仲留返咁多殺佢老公嘅人咁多嘢喺自己屋企
頭先見到
emmys今年都係moss屈機架喇
望到claire foy剪個fail lisbeth頭再加埋繼續比moss剋死
有陣淡淡sad味
ep1係咁車個骨灰龕 車極都唔撚爛
如果佢係keeper就爆 不過都冇乜可能
我覺得Carolyn冇可能係12,邊有可能整條team查返自己友
冇左fuller都冇乜意思
佢講呢句果下我覺得佢想殺V
老母最仆街
如果Konstantin同Carolyn唔係同一條team既話 Carolyn 有機會係12?對上個集尾見到佢原來係接觸到V
如果Konstantin同Carolyn真係同一條team 我會覺得成單野係度玩緊e
benedict cumberbatch扮道友係有一手
ep1係咁車個骨灰龕 車極都唔撚爛
老母最仆街

未睇EP2
覺得anna口講呢樣做就另一樣
如果係同V一樣痴線嘅就好
覺得anna唔簡單 但應該係我諗得太多 我仲有刻估佢係12組織既人
我覺得Carolyn冇可能係12,邊有可能整條team查返自己友
如果Konstantin同Carolyn唔係同一條team既話 Carolyn 有機會係12?對上個集尾見到佢原來係接觸到V

睇下集點解釋
V可能係Carolyn放返出黎 見幾多人話可能係Eve累到Konstantin比12追殺返
因為Eve可能同左個Vladimir講Konstantin爆過料比Carolyn
如果Konstantin同Carolyn真係同一條team 我會覺得成單野係度玩緊e

但咁咪拎埋自己個仔較飛 拉埋個仔落水一齊玩?
killing eve真係咁好睇
頭幾集好睇d

1-5我覺得
6-7正常好睇
finale班critics睇完話好正
如果total 8集有6集係高質已經算好好

但唔知點解我覺得呢套會啱女仔口味多啲
好似好多女fans
http://deadline.com/2018/05/watchmen-regina-king-don-johnson-louis-gossett-jr-andrew-howard-among-six-cast-in-damon-lindelofs-hbo-pilot-1202396744/

正想post
Regina King leftovers
淨係識佢同rectify條女

好似話唔係全部都係主角
可能有d係配角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞