美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
Goliath S2
冇撚哂原班人馬配音之後
大家超人特攻隊2諗住睇粵語定英文?
粵語,隔咗太耐都唔記得第一集邊個配音了

相反 好深刻
等左十幾年竟然換哂班配音仲有咩意義 痴哂線
好嬲
冇撚哂原班人馬配音之後
大家超人特攻隊2諗住睇粵語定英文?
想睇英文
但d場次一定好西

唔想聽楊千嬅兩公婆
英文又冇乜親切感
屌 ......期待咁多年比d咁既垃圾我,明明套戲係好睇
識睇一定等埋israeli trailer
最尾OMFG 怕劇透唔好睇

S2E10
https://www.youtube.com/watch?v=A2QDLNsvu88
whaaaaat 發生咩事
姦佢等個BB快啲生
Aunt lydia快d出黎救全家唔該
waterford兩公婆幾時死呀
the natural way?!
利申我無乜常識
Serena
Aunt Lydia難d 閂埋門點知發生咩事 Nick就差唔多

原來真係有呢招
但唔係用黎比人強姦大肚婆
june如果有機會同aunt lydia講佢應該會信 有人估june可能扮生得,之後同lydia講
whaaaaat 發生咩事
姦佢等個BB快啲生
Aunt lydia快d出黎救全家唔該
waterford兩公婆幾時死呀
the natural way?!
利申我無乜常識
Serena
Aunt Lydia難d 閂埋門點知發生咩事 Nick就差唔多
呢兩公婆真係痴撚線
反抗過度冇咗個b就冚家鏟

叫啱啱對Serena有少少改觀既人情何以堪
有人提返S1果陣有commander又係姦大肚婆係有罪架喎
希望佢地兩個盡快仆街死
已經開始頂唔順班壞人做完衰野野又冇後果,特別係佢兩個
96播leftovers
世界盃?不了
比你嚇到狗衝左上viu tv個網睇節目表
逢禮拜4 10:30 96台播leftovers
今晚播第一集 完全唔知
屌 下個禮拜睇先
竟然會播
不過一個禮拜一集會唔夠喉

仲要有廣告
不過都正呀 可以迫屋企人睇
楊千嬅配迷你兵團都ok,但真係唔係幾想聽佢老公配音
搵原班人馬好啲,好擔心衣夫人今集會配成點,好鍾意佢個角色
有咁嘅rules 真係唔記得
仆街夫婦要俾人姦番轉頭先洩到心頭之恨
咁depress/慢嘅劇一般香港人唔會識得欣賞
英文啦
啲gag原汁原味啲
有無人覺得eve個演員唔夠attractive
好似d港產片做清潔工人既角色

唔知點解有幾下望住佢覺得好煩 有d I fucked ted 個種燥
韓國人冇整個樣係咁
Minions睇左英文版
佢老公就不要再說了 一套經典童年回憶戲咁就摧毀左
彈弓女俠永遠都係郭藹明 搵埋劉青雲應該都冇咁多人屌
外國試下唔搵返原班人馬配,實比人屌到反艇

E夫人連葛民輝都冇 其實都執柒得
依家先知原來E夫人係葛民輝配 把聲好鬼正
中學個陣仲好記得有個miss話我好似E夫人
我都冇乜印象 但講起又好似係,條友比人拉左定死左
好慚愧早兩集對Serena有D改觀 但佢今季真心好戲
反而Emily S2好少發揮
宜家最多人討論緊之前S2 trailer入面呢幕
呢兩個係邊個 我諗條女9成都係eden,男應該nick / 今集打janine條友
有班人FF緊個男人係fred 但我覺得冇乜可能

https://i.redditmedia.com/69DBpiY9jmo5H1e9M36X4IRHVIvNDGPuPd567mVrFZI.jpg?w=1024&s=3e5d9b4857b4f0d6379b3a1d6c74ba62
同埋好多人成日想用解謎心態睇又係中哂伏
但正如toy story呢d情意結野 ...都唔會想睇英文版
唉 換哂班配音真係好仆街呀
細個睇呢套野最鐘意就係E夫人 太好笑
個樣同講野又抵死
如果開套外傳比佢一定即刻仆入場睇
Netflix pick up左Lucifer
Netflix又資源回收
fox呢次真係ON9
腰斬兩套人氣劇
睇完Barry 班俄佬真係好撚攪笑
同star wars個個亞洲人一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞