美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
如果唔係太遠都仲記得,但只係提人名真係唔知邊個打邊個 可能我未到死忠所以唔係好記得

我未睇呀 諗住聽日或後日睇
咁都好,仲以為編劇唔解釋就直接入戲肉 我覺得忽然間就懷疑佢地好突兀
Pastor Tim 咪做二五仔呀

收工果陣唔小心睇到上面啲藍字 希望冇被劇透咁多啦

我英文唔太好 唔夠膽上reddit討論
絲打睇過都話高質,咁一定要開黎睇
如果crossover 真係有得諗
不過依家claire轉拍電影,唔知幾時先拍返電視劇
好期待王冠第三季 希望下季都係咁高質
Btw絲打真係好鐘意Elizabeth
豬仔好撚可愛wor!!!!!!!!!!!!!!

唔該搵返粵語版原班人馬配音啦
如果係我會喊到仆街
成班好似十幾廿年冇沖涼咁
我覺得可以接受
有啲似平時屋企好鐘意由細見到大唔捨得dum果d舊公仔,有keep住沖涼但佢地睇落都係殘舊
果隻款
睇完The Americans S6E9
應該是但1個仆街,我買elizabeth

elizabeth死亡flag好勁
佢臨走都記得拎戒指 btw佢保護返個negotiator果度好熱血
我都開始覺得可能E死P生存
但覺得呢套劇係其中一套最難估點完既劇 唔知點收科
好似上集?佢心軟放走個後生仔...

呢個timing先黎良心發現真係
睇完今集
Serena嗌班handmaid陪offred high tea果度好好笑
開頭有少少改觀,但臭西Serena始終都係西女人
最尾 好野抵撚死 炸死班仆街
7月
得罪講句寧願係D仔女死
兩個都咁啱係俄羅斯人s
如果the crown唔recast咪幾好囉 其實有d想睇佢地化老妝照拍就算
話哂6季但佢都冇獎 又係好戲
不過emmy呢d都係得啖笑
全部都用黑底咪算
好似冇乜人講但我都好鐘意呢度 唔知點解覺得好撚好笑
佢個死人語氣

同埋生日會又係覺得好正 所以其實好鐘意第4集
c字頭終於睇完

Handmaid Rebellion #yup
Serena呢d臭西格改不了 仲要叫人跟佢掉野落地 傻的嗎
Ewan McGregor好正但係啲動物好恐怖
Ofglen 2.0係英雄
Offred又真係幫佢執 比著係我一野踩落去扮仆街 又入廠玩大佢
個幕真係估唔到 以為佢係射Fred 點估到攬炒

June個到我覺得佢未救返Hannah佢係唔會亂黎 但可以得閒俾下説話Serena聽 等佢知我可以除時收你皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞