美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
太多角色啲感情戲
咁不了
整套公路電視電影俾佢兩個就好了 笑死人
可能仲正過end of fucking world 行溫情路線
最尾變兩姊妹
唔知下集會唔會講下Ofglen個轉變同佢之前係點
除左aunt Lydia叫佢地stone Janine個幕
下集都無就真係無
Ofglen係咪去得最快個個 個名轉已經兩左獲仲要有第三個
如果d commander無死
d高炒影得幾靚 有幾集最尾個shot加埋片尾曲都幾正
我好中意June有時會獨白咁講Fuck個d
係佢地d古代(?)對白 We've been sent good weather中間獨白一句現代話好好笑
亂到七彩又婆媽

TVB level

愈後愈唔好睇
拍下佢地一齊去偷下野殺下人咁會好好睇
繼承得Ofglen呢個朵既都係戰士
V
整到佢變mini V
Next season 開個po講Killing Eve 廢事成日細藍字
起初睇預告我以爲佢係V個女
Les都生都女
獨白宜家好似好少講,講親都係sad野
S1果陣D獨白好正

好多時d shot靚到wallpaper咁樣
構圖/打燈

終於睇完
尋晚睇完好傷心
有預感個結局應該會係悲劇end
好想貼gif但又唔敢貼
宜家一齊傾班人S2果陣仲會上水? 通常過一年就消失哂
岩岩食住飯一路睇 到最後真係⋯都比E帶住左
我作爲觀眾睇佢拎左把刀都估佢唔到會咁樣吉V 又或者得我一個醒唔起佢收埋左把刀
仲叫V promise 佢 自己就「對」佢
會唔會太傷V既心 同 佢對eve既信任啊
買精咪生到
Gif 睇見就有得j
反而奇怪點解handmaid killing eve無人開P.O
有集佢同個男既扑過 可能v係雙性偏女性
Les應該抗拒同男 唔係好清楚
我都唔記得佢收埋咗把刀
雖然之前中咗少少劇透知V會比人陰
但真正睇到果part果陣都驚震咗 好慘烈
exact7ly V行埋床之前d動作幾掙扎/鼓起勇氣all in哂,結果咁樣
個個都break her heart 屌睇完果刻其實有d嬲eve (雖然V係psychopathic killer)

D人將果part逐格整哂gif越睇越傷心
呢張
呢part佢訓埋去之後d表情成個少女咁 冧到
you found me之後放低槍

https://78.media.tumblr.com/7dcb699259a38c1cdb2369720ea9d03e/tumblr_p9fbohEkHe1vphk9to4_r1_540.gif
https://78.media.tumblr.com/865ad31ae9a0b4af68c3a708c95bf764/tumblr_p9fbohEkHe1vphk9to3_r1_540.gif

呢兩套出面應該唔多人睇
killing eve直頭可能冇乜人識
有冇睇哂三季?
定淨係第三季神
好似killing eve討論post咁 真係咁好睇咩

黎緊想追返better call saul第二、三季 但真係悶悶地
Brooklyn 99好唔好睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞