美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
philip不嬲都係sad philip
you're here
i'm here
佢劇中嘅russian口音好正
對比現實嘅英國口音我鍾意劇入面多啲
呢季除咗e1
我覺得整體好過上季e2-e6
S1-5有睇
S6可能聽日一次過睇晒10集佢
今季真係正到上神檯
一入twitter第1個tweet又見到佢 笑咗
S1vs最近
自從睇完集finale之後每日都會諗返起果集一次
好似仲深刻過breaking bad finale
兩套劇finale個對比 brba goes out with a bang
americans低調含蓄超級傷感stays with you
最後update 佢成功左 呢張真心靚

屌d人又咁好心機幫佢整
佢之前話想jodie做佢老婆個tweet
有另一個女人回佢同佢爭 啲comment好好笑

btw一路覺得佢其實幾靚 由oitnb開始留意
之後bm又有佢份,去到宜家handmaid
今集Handmaid又幾勵志
all hail serena joy
睇左一集Americans 原來主角係Felicity
唔係好認得
你講完我search先知佢有做OITNB
BM係咩
eve
佢係Oitnb個Tricia喎
black mirror 有集men against fire都有佢份
原來black mirror..
d套又係一套我覺得越做越唔好睇既
所以無乜睇 不過都係唔好講太多
睇黎我要睇返OITNB 六月勒
今年係咪都六月做 好似無乜聲氣
Confirmed:
冇Killing Eve既星期一完全係垃圾
除左呢套劇之外暫時未有劇好期待

C兄仲追緊咩劇?
Westworld 今集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞