美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
係喎!! 提左我!
Serena今季幾有娛樂性
d分其實都係睇完頭幾集之後比
如果S6睇完全季先review一定唔止92
brba final season好似99

但睇完哂americans我已經將佢放喺brba隔離 同leftovers一齊
因為好似冇乜野睇我都想返去重睇Leftovers S3
以前sub HBO go時睇過半集 其實而家都睇緊Americans..
但同朋友一齊追無得自己狂煲 其他時間唔知睇咩好
Leftovers呢啲神聖體驗自己一個睇會爽好多
有無人睇咗succession
FXMurphy 宇宙新作 Pose 出咗
第一集itunes 免費dl

FX murphy universe遺作
Leftovers我都係一口氣追哂
依幾年係得佢一套劇,我先會咁
Leftovers要回味多一次先正
個人覺得套嘢應該日後好難被超越
今年咁遲
Sharp Objects (2018) Official Trailer | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=asX53aeBPJE

成浸神劇味湧緊出黎 快D 7月
Americans個Metascore
S1 78
S2 88
S3 92
S4 95
S5 94
S6 92
雖然未必睇分數做人但通常上得神枱個分都會一季高過一季/keep到9字頭
咁高分
個人覺得s4最高質
但都冇9字頭
9字頭已經係brbad水準

但睇完哂americans我已經將佢放喺brba隔離 同leftovers一齊
Brba同leftovers 都係一追就停唔到.. 通宵追哂佢
但americans我睇到第1季唔知幾多集就停左冇追

希望你會睇埋americans
雖然d人成日話呢套slow burn 但我完全唔覺得悶
好多唔同任務睇夠吸引,劇情又intense演技又正,成日估唔到之後點發展
相反另一套成日比人話慢 mad men我就覺得真係有d難頂
咁高分
個人覺得s4最高質
但都冇9字頭

Brba同leftovers 都係一追就停唔到.. 通宵追哂佢
Breaking bad睇一集棄左

shame on you
又幾靚

Americans個Metascore
S1 78
S2 88
S3 92
S4 95
S5 94
S6 92
雖然未必睇分數做人但通常上得神枱個分都會一季高過一季/keep到9字頭
咁高分
個人覺得s4最高質
但都冇9字頭

希望你會睇埋americans
雖然d人成日話呢套slow burn 但我完全唔覺得悶
好多唔同任務睇夠吸引,劇情又intense演技又正,成日估唔到之後點發展
相反另一套成日比人話慢 mad men我就覺得真係有d難頂
s4-5咪slow

冇話佢唔係slow
但佢既slow又未至於悶/頂唔順
咁你人生都幾大遺憾
feel sorry for you
今集handmaids
13 Reasons Why: Season 3 | Announcement | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=yNOAs3poxMw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞