美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
好想貼gif但又唔敢貼
宜家一齊傾班人S2果陣仲會上水? 通常過一年就消失哂
Gif 睇見就有得j
反而奇怪點解handmaid killing eve無人開P.O
呢張
呢part佢訓埋去之後d表情成個少女咁 冧到
you found me之後放低槍

https://78.media.tumblr.com/7dcb699259a38c1cdb2369720ea9d03e/tumblr_p9fbohEkHe1vphk9to4_r1_540.gif
https://78.media.tumblr.com/865ad31ae9a0b4af68c3a708c95bf764/tumblr_p9fbohEkHe1vphk9to3_r1_540.gif

呢兩套出面應該唔多人睇
killing eve直頭可能冇乜人識
本生就係少女 啲衣著成日都搞到V好有肉好大隻咁

咁正反而少人睇
但無你地既討論 我可能都錯過左呢套

原本未播之前知道係fleabag編劇先開始期待呢套
結果fall in love with a psychopath

btw如果鐘意killing eve可以返去睇fleabag
可能會覺得仲好睇過killing eve
(fleabag係killing eve個編劇自編自演既劇 )
Phoebe仲有套自編自演嘅Crashing都唔錯, d人性格煩膠得嚟又幾可愛, 仲有少少感動位

聽過 遲下開呢套睇下先
點解呢個女人咁有才華
差唔多拍完
anna其實都係迷戀V, 今集V講最鍾意係張chair同佢ml, 證明eve問did u ever have sex with osana , anna講大話law, 而佢地既感情係雙向。
胡so佬handler 係咪死左?
岩岩食住飯一路睇 到最後真係⋯都比E帶住左
我作爲觀眾睇佢拎左把刀都估佢唔到會咁樣吉V 又或者得我一個醒唔起佢收埋左把刀
仲叫V promise 佢 自己就「對」佢
會唔會太傷V既心 同 佢對eve既信任啊
我都唔記得佢收埋咗把刀
雖然之前中咗少少劇透知V會比人陰
但真正睇到果part果陣都驚震咗 好慘烈
exact7ly V行埋床之前d動作幾掙扎/鼓起勇氣all in哂,結果咁樣
個個都break her heart 屌睇完果刻其實有d嬲eve (雖然V係psychopathic killer)

D人將果part逐格整哂gif越睇越傷心
果刻係呆左跟住就嬲 V係將支槍扔到床底 等佢安心 V無殺佢都三次 套野係killing v
V真sad 雖然佢係psychopathic killer 但變成咁應該係有啲唔好既過去或者經歷

You're a good person
Because you're sad and sad people are usually good because they feel things more

貓同老鼠好少係同一個畫面
anna其實都係迷戀V, 今集V講最鍾意係張chair同佢ml, 證明eve問did u ever have sex with osana , anna講大話law, 而佢地既感情係雙向。

話就話死左但肯定未死
終極FF: 如果隔離屋阿婆係12就好笑
我都有呢個終極ff 哈哈
下season開po一定入
我作爲觀眾睇佢拎左把刀都估佢唔到會咁樣吉V 又或者得我一個醒唔起佢收埋左把刀
我都唔記得佢收埋咗把刀
exact7ly V行埋床之前d動作幾掙扎/鼓起勇氣all in哂,結果咁樣
個個都break her heart 屌睇完果刻其實有d嬲eve (雖然V係psychopathic killer)

果刻係呆左跟住就嬲 V係將支槍扔到床底 等佢安心 V無殺佢都三次 套野係killing v
V真sad 雖然佢係psychopathic killer 但變成咁應該係有啲唔好既過去或者經歷

Because you're sad and sad people are usually good because they feel things more

話就話死左但肯定未死

見到有人話V受傷未必走到咁遠 有機會入左呀婆間屋
如果呀婆係就好 諗起都想笑
Gif 睇見就有得j
反而奇怪點解handmaid killing eve無人開P.O
呢張
呢part佢訓埋去之後d表情成個少女咁 冧到
you found me之後放低槍

https://78.media.tumblr.com/7dcb699259a38c1cdb2369720ea9d03e/tumblr_p9fbohEkHe1vphk9to4_r1_540.gif
https://78.media.tumblr.com/865ad31ae9a0b4af68c3a708c95bf764/tumblr_p9fbohEkHe1vphk9to3_r1_540.gif

呢兩套出面應該唔多人睇
killing eve直頭可能冇乜人識
下season開po一定入

如果下年4月5月有S2就好
有機會喎 成日睇劇我都覺得安排同一個角色出場 看似係閒角但都係有原因
呢套野真係吸引到我會想重睇多一次
第一集出場果陣以為呀婆真心憎佢
點知講完兩句之後原來fd底
如果呀婆真係12(高層既話)咁解釋埋點解個組織咁縱V,成日比機會佢
可能因為呀婆同佢fd 但V自己唔知
過幾日睇多次finale 未睇中字版
聽日就到The Americans最後一集
All the years come down to this

但我諗唔好期待finale會好緊張刺激 通常呢套d finale都好平靜

Jennings

依幕真係好好笑,等佢落完樓梯先問使唔使幫手
我都唔記得佢收埋咗把刀

話就話死左但肯定未死

見到有人話V受傷未必走到咁遠 有機會入左呀婆間屋
如果呀婆係就好 諗起都想笑
依幕真係好好笑,等佢落完樓梯先問使唔使幫手

由佢一開始出場呢幕
對住塊鏡讚自己靚同埋突然扮死 就feel到呢條女唔簡單 開始鐘意呢個角色
睇完handmaid先敢入黎睇藍字

都未有人講今集
Westworld’s viewership plummets 28% from previous week
Hits new all time low

http://tvbythenumbers.zap2it.com/daily-ratings/sunday-cable-ratings-may-27-2018/

收視一集低過一集
好多人都係開始冇興趣睇
同legion mr robot一樣 3套都係遊花園遊到玩死自己既劇
Grsz11 16 points 3 hours ago
I want Paige to be the only survivor. We flash forward to 2016. A middle aged Paige emerges from a black sedan on a New York street. She looks around and starts walking toward a building. Pan out. It's Trump Tower.

如果係咁都幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞