美劇集中討論區 (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
如果單靠一條女靚套劇就會成功
收視集集升+一大班critics吹奏
咁就天下太平一街垃圾劇啦
如果劇本差 拍得差
話知你搵邊個拍都fail啦 演技都冇得發揮
所以成日覺得如果套野本身係平庸到咁,冇乜可能靠睇一條友就捱到落去

平時就算睇comedy都唔係成日笑,但呢套真心笑得出
V個重要性其實幾似Fargo S1 Malvo
btw想睇flowers但好似已經冇哂seed
咁你都去睇twin peaks S3 集david lynch大成
mulholland drive / eraserhead乜都有
假grandma?
一早有哂地址應該係safe house果類?
佢地平時咁多線人幫手,求其搵個阿嬸頂住先都得
tony條線睇到極不安
發覺美劇既女主角群總會有一兩個人係on9
Oh 以為你講緊paige自己搭車去搵果個
之前喺度問過有咩劇同fleabag差唔多級數
好似係咪你答我? 話有套英劇叫flowers
最近又喺reddit見到有人講
想睇
詳細劇情唔係幾記得
佢屌Philip咩?
E老母唔係就死喇咩? 咁rus果邊應該肯安排比佢地臨死前見最後一次
his定their backs先?
爭好遠 如果係his
實係佢自己搵center
gabriel/granny唔似好高級
見有人提起先留意呢幕有望鏡頭
如果V好似fleabag咁break 4th wall實好撚正

詳細劇情唔係幾記得
佢屌Philip咩?
E老母唔係就死喇咩? 咁rus果邊應該肯安排比佢地臨死前見最後一次
都幾年前啦s3

咁 Gabriel 話 this is not possible
elizabeth同paige去到w.germany之後佢地帶老母去間酒店
咁心諗 ok 去唔到soviet 就帶佢黎都合理

但跟手s4e1 gabriel就話philip did this behind his/their backs.
咁如果center唔approve, 邊個arrange老母過去
定係philip 直接signal center
his定their backs先?
爭好遠 如果係his
實係佢自己搵center
gabriel/granny唔似好高級
睇番

his

gabriel話佢地咁玩center會唔信佢

我諗係philip signal center/叫其他kgb 幫手
directorate s 應該係高級d

btw其實都想間唔中睇下其他kgb出場
雖然S2有出過
套劇有時搞到好似成個US得P&E開工咁 乜都係佢地做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞