同行友人做佐乜事令你唔想再同佢去旅行

706 回覆
824 Like 46 Dislike
開最熱嘅水淋9佢
睇完呢個post就知道女人既友誼得啖笑,
日常生活唔會睇到對方真面目,要去旅行先見真章。就知道平時相處有幾假
佢係個洗面盤到浸+洗佢條漏左勁多m嘅底褲
友人做佐 我做嗚門
玩左成日一番到酒店就訓教 涼都唔沖 等到第二朝起身先沖 訓係佢隔離好慘
叫我扑佢
之後又問一唔一齊
唔答佢又嬲
行幾步影幾張
曬哂時間
Gay
睇黎好多人同d女去旅行無的屌之餘仲成肚氣
agger 一個人旅行最開心
係咁叫我幫佢影單人相
同一個景點同一個位影左幾十張十幾個pose都唔滿意 影左成半個鐘
旅行係好多大大小小嘅細節好煩 揀一樣講下:

佢為咗慳錢唔買電話卡 有日佢話唔舒服想坐埋一邊叫我行完返黎搵佢 我行完之後唔見左佢 嚇死我即刻四圍搵佢 廁所啦 成個地下街兜咗一圈 再返返去我地等嗰個位 都唔見 於是就開電話睇佢有冇連wifi上網啦 佢又無喎 last seen時間停留係未出門嗰陣

等咗一陣諗住再搵佢嘅時候 佢返返嚟 話佢無事了 去左行街
即係我無聊地搵咗佢成個鐘
原本無諗過同佢去 我同我朋友去 佢無啦啦差隻腳嚟 無所謂啦大家唔同房 去影嚟就一齊去 無就佢同佢朋友行 我就同我朋友 屌你老母 日撚日跟住我地
去日本旅行 1Yen都要計
成個旅程機不離手,全程玩FGO
仲要問食乜話是旦,揀定又話唔岩食
仲要唔肯食松屋
(條友係男嘅
三人行去日本 條撚樣男人黎
去到東京塔定晴空塔嗰時 我同另外個frd都想上去
話哂第一次去 之後佢話貴唔上 結果佢自己一個係塔下等咗個幾鐘 食野又要食吉野家 因為平 之後到最後一日 佢邊度都唔去 全日同條女係酒店FaceTime
我心諗 你去旅行為咩
放飛機
跟團,佢眼訓/有野做就自己做
你想同佢傾計呀玩呀佢會hea你
之後你攰想訓教或者玩下電話呢
佢又會屌鳩你
話同你去旅行冇意思

利申:兩個去,對足24小時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞