同行友人做佐乜事令你唔想再同佢去旅行

706 回覆
824 Like 46 Dislike
份人咁乞衣做咩學人去旅行
你唔好以為啲女仔斯斯文文唔會無影凳痾尿啊
啲女仔睇落好似好好咁
其實內裏好黑暗
利申:遇過幾個會無影凳痾尿但樣斯文嘅女仔
前面有D極仆街既真係會平時睇唔出?
其實無影凳柯尿冇問題,我係街都會,係屋企同酒店就唔會
其實係邊無影凳都唔係問題,但唔好整污穢影響到人
屌你個同事好撚癲喎
但係啲人成日整污糟呢
唔整污糟當然冇所謂
咪係 無影凳痾有咩問題 又無射到塊板
唔通D公廁咁污糟都坐落去咩,上面條友都戇鳩
講到女仔咁黑暗,咁你痾尿會唔會貼條j落個尿兜度
唔會睇得出 去旅行西你面西到盡 轉過頭upload d原本瘋狂嫌棄你影既女神相上網話好開心 係到呃like 通常都幾多like下 你就知d本性埋得幾深
呢個好似我阿媽 不過屋企人冇得揀
唔見左錢銀包 要去差館報失
同行女友人一副老馮既態度, 去到當地就西你面同佢講野就唔理你....
反到香港大家再無交流過
我係女點扑啊
就算我係男,條女正臭西,不了
逼人出街
不了,點知有冇性病
你試下同個出境又食 行完一間舖又食 睇小小野悶又去食 做咩都要食一支先既人去一次 你去埋我個份
之前又係有港女frd
我買左機票後話想join 我講左話自己一個人book左啲好up dup既民宿 佢又話okok 係ok啊 因為得一個位放到打開既喼 佢放晒丫嘛

我唔記得開海外提款 無唱錢 去到無錢 好彩有網上銀行 我提佢記得開 點知佢話佢一早開左 算 我當自己on9

然後去到 我都係自己搵路 仲要教晒佢點去 話佢落機去到車站我會接佢 點知都係話唔識 咁你係咪唔識自己搵路先?得3 4度 佢要我係街吹住風等埋佢

成程係咁要我就佢 話去睇景 陪左我一日既朝早 第二日已經問我 有咩好睇 話想shopping 但又唔比我掉低佢 然後行一間野可以行兩三個鐘不停試衫 等佢買完仲要幫佢拎

到之後換另一間住宿 又要比佢揀床先 好 我忍
日日ig直播 facetime 傾電話

一齊行 盪失路 我電話無電叫佢幫手搵 佢夠膽話等佢覆埋先 但凍撚到仆街 叫佢比尿袋我佢都話要等佢覆埋機先

仲有好多仆街位 不能盡錄
事後返到香港隔左好耐先有再聯絡 但連街都無再出過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞