同行友人做佐乜事令你唔想再同佢去旅行

706 回覆
824 Like 46 Dislike
去之前就話想去邊度睇野 去邊度有靚景影相
屌去到全程購物 想分開行又黑臉
我黑臉又話"你應該預左嫁喎"
我想去滑雪又話好撚凍
做乜春啊 到底想點啊
之前試過同個fd去日本旅行,呢樣又話撚貴個樣又話唔撚o岩食。
問佢食咩又冇所謂,最後仆你個街,
去日本我都冇食過燒肉同壽司刺身,一次都冇。
同一樣野又食幾次咁,明明日本咁撚多好野食,
唔明點解食到樣好食少少既就要屄撚咁食同一款野食。
呢D都算,最戇鳩係有次返左民宿食宵夜,
大家買左D麵包,諗住用個麵包爐整返熱個包食,
個fd見我整緊就叫我幫佢整埋,自己係房轉珠,
ok fine,之後我交帶左話放左個包入去,你自己睇時間,
隔左一陣佢出黎見到個包問我,你冇搵D野墊住個包就放入去焗?
我話間民宿冇包碟比你,哪有野可以墊住個包,我話抹撚左個架啦。
跟住佢即刻拎個包出黎搵D紙巾放係個架上面再放個包上去。
我心諗要污糟個包都污糟左啦仲有咩意思,跟住我話張紙咁樣放入去真係唔著火?
佢覆我真係會著火?
咁我who fucking care佢啦,之後佢繼續轉珠,隔左一陣就聞到陣籮味,差D著晒火。
痴撚線,我發誓以後唔會同佢去旅行,麻J煩
利申: 男仔fd
話要揸車出入但係佢冇國際牌
一大班人係香港機場check左in入左閘
但慢慢食早餐又行得慢最後有6個人冇得上機。
伸利朋友經歷
咁戇鳩
全部第一次去旅行呀
太過港女 唔肯食街邊野驚肚痛
怕辛苦 寧願比人呃都要坐的士包車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞