同行友人做佐乜事令你唔想再同佢去旅行

706 回覆
824 Like 46 Dislike
基味濃
溝唔到你,朋友都做唔到
女: 更年期成日發癲. 乜都無所謂, 但係最後諗好去邊又話唔想去.

男: 自己唔想睇既嘢永遠叫你唔好睇, 分開行又話唔好
話佢基,仲屌番轉頭,唉,有問題既人係唔覺得自己有問題。
去日本,連1Yen都要計到足
去韓國,話Issac toast 貴,唔食issac要去便利店買野食
近近地去深圳,係東門買左件34蚊人仔既衫,後來見到其他地方賣29,即黑面黑足全程
話無所謂食乜都得去邊都得 我要留多幾買幾件衫都黑撚曬 我屌你老母 食平又黑面 唔撚係個個去旅行都有人資助架
真係想enjoy旅行 獨遊好撚過

人夾人 唔夾嘅話夾硬去好撚無意思囉

你去嘅我又唔想去 我想睇耐少少又驚悶親你

其實剩係 口講話唔悶 跟住係側邊踱步 拎住部電話 跟住口upup 已經好難頂
成個旅行係咁要我幫佢影作狀女神相
大佬呀 我想影景呀
有次同個fd去日本旅行,有日去到間成人玩具既鋪頭 入面有隻咩催情朱古力,我地覺得新奇就買左一盒

夜既返到酒店,我同我個fd就諗住試下 點知我地不知不覺咁食左成盒 之後開始黎料,我地下面越黎越硬 開始時大家都只係係床上打j 點知扛極都唔出,反而更想扑野

於是我fd忍唔住想插我 點知試左好耐都唔得 之後轉我插佢都插唔入

最後我地69幫大家含到出 完事之後仲攬住訓 到第二日大家就當無事發生過

利申:非gay
屎怪 一食完野就要痾 一日痾足3次 就係搵廁所都哂左好多時間 然後我就on99咁等
我果位朋友又係勁慳家,
慳到唱唔夠錢,
佢唱果筆錢係夠食飯搭車,多港紙千零蚊左右shopping
但佢又堅持用現金買嘢,又要忍唔到手買嘢,
到尾二果日,佢竟然話要拎公數買
最憎人話無所謂
叫人點同佢夾
同完呢個朋友去旅行,
我以後都淨係會同之前有一齊去過旅行嘅朋友去旅行,
就算係香港幾好傾都好,
去旅行淨係生活習慣方面唔夾已經好難頂

我呢個朋友去行街之前話無所謂可以去,
去到目的地話其實之前黎過覺得d嘢好貴,冇嘢買,好悶,
然後就拎個電話出黎禁,
講緊係百零二百蚊件衫,唔係買名牌都嗌貴
之後我頂唔順,同佢分開佐行
送個腳架俾佢啦
夜晚成日要去飲酒
飲到好夜,搞到的士出入
第朝又冇精神
每日每次10分鐘都浪費佐30分鐘
你係女?
中同,全程我plan行程,我帶路,最後一日佢同我黑面,從此以後冇聯絡
寒酸既人
明明大家都係女人
但一定要我就晒你
去見我當地朋友都要人地就埋佢 搞到我都覺唔好意思
又話熱又話曬又話呢啲香港有得買
買靚野又唔比我買 但係轉個頭自己買左
話分開行又話我發脾氣

識左好耐 都敵唔過幾次旅行
成程都淨係識㩒電話
發小姐脾氣 黑面
我係女
去旅行玩遇少少唔順意就西面 大佬呀去得玩就輕鬆D開心D啦屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞