同行友人做佐乜事令你唔想再同佢去旅行

706 回覆
824 Like 46 Dislike
凌晨2,3點先訓 第朝12點先起身
唔識欣賞周邊事物 淨係shopping既人

淨係人地陪你shopping先精神 去睇景就成嗌攰 冇精神唔想行

見到你都冇心情玩啦屌你老母
自駕遊,
成程喺度指指點點我要點揸車(個彎點攞、個位點泊、點cut線),
架車set咗GPS,佢自己再開google map嚟睇,
我跟車GPS行同google map唔同佢又話我唔啱,
講多幾次嬲嬲哋,
OK,算,唔想躁住底揸車,
當就佢跟佢講咁行,
點知去到目的地仲要好著緊咁講多幾次「做咩頭先做路口唔轉」,
大佬呀行咗中線我過咗個路口仲點轉彎呀,路程又唔係差得遠,
同埋都到咗啦仲係咁講想點呀屌你

如果真係我錯或者係好心提點,我接受,
但唔係,再加上佢無牌啲語氣仲要閪閪哋,成程累積咁多次實在好難接受
老奉

另外一單唔係旅行係行山 有個ig女神fd喺同一個位影左兩個鐘唔肯走 仲要叫我渣機 無下次了
同佢去兩日一夜trip
第二日冇啦啦黑面發老脾
之後仲成日問我幾時同佢去旅行
真係就算好fd都唔一定一齊去到旅行
機票酒店景點無樣野幫手全部我搞哂
去到間餐廳唔好食,西我面
痴撚線我都係第一次去中伏都無法架又無樣野幫手
即刻分咗手,多到唔記得
日日打飛機
仲要同床
同全家去旅行,大部分時間都係等兩個妹同老母化妝去廁所買嘢影相

慘在屋企人冇得拒絕
同個fd去旅行(男,大約30歲)
1. 瞓2人房,2張床分開,死都要拍埋
2. 夜晚瞓覺,死都要搭隻手過黎(20-30次),唔畀你瞓,結果我打左佢一身
3. 瞓覺搞人格肋底

利申: 面已反

西同行友人9成9都係香港女仔
夢遊仲要講野嚇撚死
講開自駕
試過同另外兩個朋友去歐洲旅行
先前已經講好咗大家輪流揸
因為有時啲車程好耐分分鐘揸兩三個鐘
其中一個,到佢揸咗半個鐘唔夠就停低
話左軚車,揸唔掂驚危險
全程旅行我另一個就不停咁做司機
佢就不停坐喺後面 wechat fb whatsapp直播
到走嗰陣去機場還車之後
我講咗一句
“終於唔使揸喇”
佢回番我一句
“你唔想揸唔出聲?你叫我揸嘛, 我以為你好想揸所以廢事同你爭添”

“我屌你老母呀”

半年無講過一句說話
1. 要我幫佢影女神相
唔幫佢影就喺到黑曬面
仲要影到啱佢心水先可以去下個景點

2. 唔沖涼直接攤落張雙人床到
叫極都唔肯去沖涼

1. 全程玩電話 放低電話個下係因為佢要瞓教
2. 唔睇地圖靠人帶 行錯路就怨人
3. 觀光周圍行 係咁呻好熱好攰無停口

利申仲係朋友 但唔會再一齊去旅行
係咁禁電話
公主病真係好難頂
有佢講冇人講
乜行程都要就佢
十二點起身
三點出門口
我屌佢老母
行兩步又話攰
成班朋友去歐洲旅行
條仆街死港女去咩國家咩地方都唔撚理其他人意見
淨係理自己想去邊
最近諗住算數就下佢
之後就變本加厲
成程旅行啲態度閪撚到 當正我同另一個男仔工人咁
之後係倫敦地鐵站唔撚見左佢
我地幾個搵撚左半個鐘
點知佢自己一個搭撚左車去個目的地
真係比佢玩撚死
行程又唔plan 明明一早話左九點出門八點半先起身用廁所用成粒鐘又唔做第一個起身要全世界搞掂哂等佢一個 仲要係男仔黎
次次諗食野既時候都叫我諗
食呢樣又話食過唔想食
食第二樣又話好鬼辣食唔掂
再簡多樣就話香港既果啲舖頭 都有得食點解要係度食
心諗 屌講咁撚多樣野提出黎食你都係話唔食 叫我諗仲把撚咩
另外次次行兩步又話攰又話熱要休息坐下 究竟我係去旅行玩定係去旅行坐
真係仲衰撚過啲港女
屌我條囡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞