同行友人做佐乜事令你唔想再同佢去旅行

706 回覆
824 Like 46 Dislike
麻甩又點 唔洗一定姿整先煩
去二手店買野比娘娘
屌,等娘娘回覆等左半個鐘
唔訓 又唔起身,成十二點先起身 想去邊到都打唔到啦
講話分開玩,嘩唔知仲以為我分裂國家 好似分開行會死咁
恃熟賣熟真係最黑人憎
屌 同個男仔識左十年
去完旅行先知佢有幾on9
利申:絲
自私
拎公數去夾公仔
佢買野我幫佢同sales r多左幾包送既sample都唔比我用

食屎啦你
我識果個旅行時都係8年
仲要夠膽同你講:我對你真係最真嗰一面嚟架 其他朋友都唔會咁

唔洗咁真啦其實
寒酸
早起身既人要幫遲起身既人買早餐
第一日準時起身 係度睇電視睇成個鐘等佢地
佢地又遲起身又要洗頭沖涼化妝
仲要話 你咁早起身又唔幫我地買早餐
第二日即刻做最遲起身個個

又要學人用休足時間又唔撚扔
一坐落張床度有塊琴晚甩咗既休足時間
勁撚嘔心

仲有女人必備既是非
邊個唔係度就講邊個

去完就冇聯絡了

點解啲人可以咁大安旨意覺得實有人會幫佢買埋早餐

下次早起睇日出都得
諗起個女同學話佢自己間房其實好亂好污糟
有人上黎會用張被遮住啲垃圾

扑完就算
真心仆街
好憎啲人奉旨要人幫佢 麻煩到人仲一啲都唔客氣
咁都唔同佢反面你都幾好脾氣
狂影相同自拍,每一個角度都要影好多張,嘥晒d時間
濕疹 佢係人地張床r到成張床都係血同皮 樓梯 地下 gip都有 極度嘔心
有病佢都唔想嘅 ... 同埋可能喺香港唔嚴重去到外地水肚不服或者空氣令到佢差咗都唔定
叫佢死返去自己張床r啦
同爸爸去,佢係古代人所以所有嘢都係我決定
我成日都提佢見到鐘意嘅就買啦真係冇乜機會再回頭買,佢次次都話諗吓先,去到行程尾二一日佢話都係之前嘅某間店最順眼最抵,我即刻
好彩臨上機前帶佢去另一到而佢又買到佢心頭好

仲有去日本細市啲車大半個鐘先一班,我前一晚已經提佢第二朝咩時間出發(一般九十點出發,夜晚8點前一定返到酒店俾佢休息),叫佢自己較鬧鐘預時間。起身梳洗冇問題嘅,係食完早餐差唔多夠鐘出門佢就話要去廁所坐吓 又唔可以唔俾佢坐但又想搭到嗰班車
係 就係呢個問題 佢點解要係人地張床r 唔係自己張床r
識咗十幾年都咁仆街
好多港女都好撚污糟
佢平時都係自私個類,做野又成日拿手唔成勢
食野會有一半跌落檯同地
唔知做乜9
去旅行既時候,見到有啲情趣用品店,入去見到啲乜都好有興趣咁,仲要問我有冇用過 DLLM性騷擾呀
好想send呢個post比我朋友睇
絲打靚定佢靚啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞