同行友人做佐乜事令你唔想再同佢去旅行

706 回覆
824 Like 46 Dislike
之前去旅行負責bk機票酒店
一開始佢地話冇所謂
但係又話呢樣唔好戈樣唔好
到差唔多搞掂哂,又臨時話唔鐘意間酒店
又要轉撚過哂
到我比哂錢找卡數戈陣
一人要比三千幾蚊
咁我做買機票酒店戈個咁佢地比返錢我啦
仆街!有條友比撚左千幾蚊銀仔我
我戈下真係嬲撚到痴線
心諗屌你老味當我冒險樂園呀?係咁入銀仔比我?
跟住死死地氣收左佢啦咁話哂識得耐咁戈啲又真係錢黎
去到當地,我地玩八日,佢帶左四千蚊到
第一日就洗撚哂,我戈下就知中伏!
跟住佢問我借,咁咪借左一千比佢
點知第二日開始,我話去邊度佢都話貴,由嫌遠
食野又正係食便利店
日日晏就先起身整野出門口2.3點先出戈隻
10點就返到酒店
禁電話又禁到凌晨兩三點先訓
太多尻事不能盡錄
完全覺得呢八日係去地獄刷副本
佢俾千幾蚊銀仔你你去到都仲借錢俾佢
條女去旅行 次撚次都搬晒人地成個國家番黎
次次都講明唔幫佢 但見佢拉個gip拉到出晒奶力 又會死死氣咁幫佢 講左十萬幾次都係咁
佐?
行行下無啦啦黑面,問佢做咩又話冇事
後來其實係佢突然心情唔好,成程每日有幾次
乜都唔試唔玩唔食
屌你留番係香港算啦
同一個商場行超過4個鐘
行路慢到仆街 幾乎乜春嘢舖頭都睇一餐
出門口又慢 食嘢又慢
冇深究了
走都走唔切啦
book哂機票同我講 撞左時間去唔到

最後焗住退 退完同我講 原來去到
book哂機票同我講 撞左時間去唔到

最後焗住退 退完同我講 原來去到

利申 仲做緊朋友
8PM 就謝哂皮
9PM 要番酒店訓

6AM就起生話出去玩

WTF 番工咩
8PM 就謝哂皮
9PM 要番酒店訓

6AM就起身話出去玩

WTF 番工咩

仲要唔食生冷野又細食,叫親都食唔哂又唔試新野

PS:佢係男
PS2:佢叫自己果份都食唔哂ar diu
[quote]睇完呢個post就知道女人既友誼得啖笑,
日常生活唔會睇到對方真面目,要去旅行先見真章。就知道平時相處有幾假

啲女人成日話乜鳩十幾年好姊妹,但背後就互相暗插,真係見唔少
去旅行同房訓覺嗰陣佢喺度煲劇之後聲音太大聲我叫佢不如帶耳機點知佢叫返我帶耳塞瞓覺
好多人覺得早醒=趕頭趕命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞