有日屎忽痕一條友去印度食左半個月咖哩

1001 回覆
1850 Like 35 Dislike
係the dark knight rises, bane 掟bruce 落去嗰個「監獄」
睇我上面條wiki link

返去重睇, 淨係記得係個圓井
宜家睇返上到井邊 後面都似係印度

btw 騎劫咗樓豬個post
WIKI 果個係Arga同Jaipur中間, 要搭車去, 有圍欄落唔到去
所以我戴左個頭盔
anyway 我地focus 番係樓主既印度遊記啦
幫推

好想去多次印度
樓主影啲相好靚
支持支持
日日追post 中
推,高質
live 左lm
日日都禁入黎睇

Jaswant Thada賈斯旺薩達陵墓喺1899年建造,係一座大理石陵墓,為咗紀念賈斯旺.辛格二世,當然呢d都可以wiki得到。最吸引我黎睇呢座陵墓嘅唔係因為佢嘅歷史,而係佢嘅建築風格真係好靚。由遠望過去已經好似離開咗印度去到歐洲咁,無論係周圍嘅山河、乾淨係道路、唔發臭嘅廁所等等,都好冇印度特色。

明明韓妹d pose同大媽d pose差唔多,但視覺效果上點解咁大分別既?

印度就係一個咁嘅國家,所有景點都修葺得美侖美奐,少少垃圾都冇,但你只要一踏出個景點一步,就所有野都唔同晒,好似去咗另一個國度咁。事實證明唔係印度人做唔到呢樣野,而係政府將所有心力都用晒喺賺遊客錢身上。

韓國妹講緊佢喺印度所遇到嘅事,而我地都覺得,印度人普遍都係咸濕,係無可否認嘅事實,即使佢地冇對你做d乜,但佢地望女性嘅眼神就已經同非禮冇咩分別,絕無誇張,而且成日都見到。另外即使講緊咩話題都好,印度人隨時都可以扯到性方面,就好似當我答緊tuktuk時,司機都會無啦啦問你香港食過幾條女、港女床上表視如何等等,而且佢地仲會好proud of呢樣野。

你一講我先有印象
agra同jaipur個個我知道啊
月光水井
但因為有d遠,同埋影落其實同jodhpur呢個差唔多
所以冇得登去
多謝各位支持
因為呢個星期工作有d忙
所以update得比較慢
不過我一“支“到時間就有update架啦

明白,我都係見到你張相先知喺印度
韓妹
輕輕一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞