有日屎忽痕一條友去印度食左半個月咖哩

1001 回覆
1850 Like 35 Dislike
Zeiss 16-70
我覺得旅行剛剛好,唔鍾意換鏡
放左係個隨身袋仔
我自己又冇試過俾人偷,最多想扼你
印度人係識搵著數既
香港個d 胃口更大
好帖

去過尼泊爾, 應該同印度差不多. 加都燒屍廟都好多印度人嚟燒屍.

今年想去巴基斯坦, 如果去完唔死就下年去印度
屌樓主形容腳臭個度太4d..... 咁啱食緊野好想死
直接追到LIVE 好爽
好正呀頂你
支持樓豬
睇完好想去
樓主文筆👌🏻😂
追到好過癮
唔洗點解覺得你洗衫個筒好污糟
友善的援手

好不容易黎到Jodhpur,估唔到巴士站旁四野無人,呢個時候有個tuktuk車司機又走過黎問我去邊,想收我250rs送我去hostel喎,咁呢個時候我梗係又駛出洗手槻拎部iphone諗住call ola啦,見佢返到我hostel都係100rs都唔駛,點知個tuktuk車司機笑笑口咁望住我,話同我一齊等喎。接二連三咁俾ola cancel order,個tuktuk車司機話我知因為我住喺舊城區,私家車入唔到去,一係就要落咗車再行15分鐘,所以d司機通常都唔載架,咁我冇辦法之下就同佢講價,最後150rs成交,佢又賺d、我又俾平d。

返到hostel check in咗間4人房,去到見到有個鬼妹訓咗喺度,我冇理到佢因為我有更重要嘅野做,就係洗衫。我由Agra開始就冇機會冇時間洗衫,d底褲淨返一條就俾我著晒,我真係唔想出大絕一條底褲著12次啊!!好在呢間hostel有得洗衫同有個好大嘅rooftop俾我掠衫,完全係拯救咗我一命。

當我洗完衫返入房時見到個女仔同頭先一模一樣郁都冇郁過,我開始有d擔心佢係咪死咗,正當我想伸手去睇下佢有冇斷氣之際,我忽然聽到廁所傳來一d怪聲。首先係一連霹靂啪啦好似放炮杖嘅響聲,接住黎係〝bu〞一聲好似有氣體傾巢而出,再黎就係噗通噗通好似有無數石仔敲打水面嘅聲音,中間有時夾雜住歡愉嘅呻吟聲,聽聽下就完全令我忘記咗明明上一秒我仲想睇下個鬼妹有冇事。

唔知係咪呢場交響樂大過悅耳,個鬼妹忽然伸一伸懶腰,轉身180度後又繼續沉睡過去。廁所嘅交響樂亦慢慢落幕,取又代之嘅係流水之聲,同埋一種用手去捽去清洗身體某部位嘅聲音,點解我咁清楚?係因為佢真係捽得好大聲,仲捽咗成5分鍾。所後跟住沖廁聲、洗手聲同埋開廁所門聲。

走出黎嘅係一個印度男人,佢見到我個陣有少少錯愕,「Hello bro, I am Rohit, nice to meet you.」然後佢向我伸出一隻手‥

4d咁厲害
真係隔住mon都聞到wor
聽講金色最靚,不過我冇去,因為最遠唔順路
而白藍粉三個係一條直線
多數人會揀jaipur同jodhpur,因為最順路同近delhi,而jaipur又係Rajasthan首都
不過我中意Udaipur多過Jaipur
 我有洗過先用架,眼不見為淨啦
然後佢向我伸出一隻手

我覺得白同藍城最靚
笑到抽筋囉屌
無文

太長廢事quote
呢句好有意思真係
今晚出左街,聽日出返多d

同埋睇返今日個po 好多錯字
唔好意思
又live咗 樓主寫得好好 加油呀
樓主係咪住大圍?
印象實在太深刻啦
勿起底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞