降魔大結局(26)

1001 回覆
58 Like 22 Dislike
馬明叫bonnie做"o個個女仔"

https://youtu.be/fI2QBfLzdLk

馬明個樣 成張 屌你老味好撚好笑.jpg

求改圖
其實馬明打完魔出返黎之後 上返的士果時 係有唔同到
可能其實之後果到都係魔制造出黎既夢黎

如果第二季 係咁作落去就好

展明其實冇死仲好似佢打馬明之前咁講 佢其實佔據左馬明個身體 同止若一齊

馬明由正變邪 都幾正
其實馬明打完魔出返黎之後 上返的士果時 係有唔同到
可能其實之後果到都係魔制造出黎既夢黎

如果第二季 係咁作落去就好

展明其實冇死仲好似佢打馬明之前咁講 佢其實佔據左馬明個身體 同止若一齊

馬明由正變邪 都幾正

唔好咁heavy

以前有套戲叫第十戒
個ending就係咁,d好人死晒,隻鬼上左主角身日日diu主角老婆
https://youtu.be/JWArXMRVHD8

唔使上垃圾app都有得睇
有監製係到
其實精靈同魔嘅設定好似有少少唔fair
精靈儲靈力要用返一千幾百年,魔只要吸收人嘅負能量做養份就可以變強。 假設兩者都有得復活嘅話,魔儲夠魔力毀滅世界所需時間應該短好多
精靈儲靈力要用返一千幾百年,魔只要吸收人嘅負能量做養份就可以變強。 假設兩者都有得復活嘅話,魔儲夠魔力毀滅世界所需時間應該短好多

不嬲都係修練千載, 不及一朝成魔

不嬲都係修練千載, 不及一朝成魔

唔會點會話道高一尺魔高一丈呀
由頭都尾都冇講郭展明死左

你有無睇架白痴
由頭都尾都冇講郭展明死左

你有無睇架白痴

冇死就同左醫生一齊啦
https://youtu.be/JWArXMRVHD8

唔使上垃圾app都有得睇
有監製係到

真係有上連登
如果真係有續集都可以有閪婆黃翠如,
佢就係做第一集嘅鬼 - 老閪妖,
一出場三分鐘就要比馬季一槍打撚死

屌哂又冇波d戲又誇 都唔知睇乜

最仆街係自己做咗柒事比人屌又話人講粗口唔啱
正閪人

上次袁偉豪出黎護航仲搞笑唔比人話脆魚d戲渣,
好大嘅官威
神怪劇黎講 降魔的係超低成本製作
20年前我和彊屍都高過佢
不過劇本真係寫得好細膩 絲絲入扣
唯一敗筆係心姐同打鬥場面

佢劇本前幾集太拖都係個問題

嗯...你體諒下TBB班友寫慣係咁拖 佢地都未必想

減少心姐大量的篇幅實好睇好多

最後一集都好拖
唔知係咪唔夠budget做cg 所以縮減打鬥篇幅

睇下final boss 打鬥都要係電視城內面個條路拍就知buget幾緊啦

求求其又收皮
TVB特色
結局係好不過係要建基係會有第二季出

如果無就好明顯係為咗溏心cut成爛尾

溏心 準時熄電視或轉台的 聽到個名已經火滾。

見到脆魚已經知道係膠劇
如果真係有續集都可以有閪婆黃翠如,
佢就係做第一集嘅鬼 - 老閪妖,
一出場三分鐘就要比馬季一槍打撚死

屌哂又冇波d戲又誇 都唔知睇乜

最仆街係自己做咗柒事比人屌又話人講粗口唔啱
正閪人

上次袁偉豪出黎護航仲搞笑唔比人話脆魚d戲渣,
好大嘅官威

依個真係笑撚死我
明明自己都唔好戲得去邊
好心唔sure開續集就唔好整個懶係開放既結局啦

TBB近年好似套套劇都係呢啲開放式結局博開第二季

佢劇本前幾集太拖都係個問題

嗯...你體諒下TBB班友寫慣係咁拖 佢地都未必想

減少心姐大量的篇幅實好睇好多

最後一集都好拖
唔知係咪唔夠budget做cg 所以縮減打鬥篇幅

睇下final boss 打鬥都要係電視城內面個條路拍就知buget幾緊啦

呢套冇筆直架
哂撚左個好劇本
有筆直 比陳十三拍 應該又會成為神作

咁就會變咗鄭嘉穎套殭咁
有筆直 自自然然加啲所謂「大卡士」 又順便力捧下啲「花旦」就住啲人而唔係套劇
情願冇筆直

套疆膠劇黎喎
仲洗唔洗開多個Post討論 ?
我反而覺得 其實臨尾個係豪仔 而且都係降魔師 一直以孤兒身份存活到依家 也有一段成為降魔師既經歷 一直未能重逢係因為小馬仲未正式降魔

如果豪仔係魔套劇會變得好噚氣
呢套垃圾唔會有2,講完

你條垃圾即刻死呀,講完
不停loop緊4首歌 有無人同我一樣停唔到

3首

無!
只loop本尊個兩首
發覺冇乜人提智雯
其實一人分飾兩角 一正一邪黎講算做得唔錯
隻魔都做得幾出

智雯真係做得幾好
分飾兩角好難做
如果係脆魚就....

大夫做魔都好有韻味

下面膠個件唔好提

絕對有需要

絕對有需要

絕對有需要

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞