降魔大結局(26)

1001 回覆
58 Like 22 Dislike

yup 其實我覺得黃智雯真心幾靚女
好多年前已經有留意

其實我不嬲覺得佢唔算幾靚女睇落順眼左 後未變就魔造型反而仲正d
不過我覺得咁反而仲貼地d 邊有咁多靚女醫生又靚又叻又好人 頭幾集個感覺真係咁 感覺幾舒服幾貼地

唔好要求咁高啦 黃智雯已經好好j架啦
要清純又得 要妖豔又得
不過睇香港01講到馬明會幫劉江轉世做魔童
點知原來冇撚左 流嘅

01 D野 睇下就好啦

唔明點解咁多信 01 D嘢

點解你cap圖效率咁快?真心問

電腦睇, 禁 printscreen 自動 save file, drag 落 lihkg , 攪掂.
其實慢啦, 通常一幕我會狂禁,
再係十幾張圖揀張最靚先 post, 有時回帶再 cap

電腦有直播架??
想問點解個個都話展明害死佢阿媽嘅?
唔知係唔係睇漏左咩

係佢老豆跳樓之後有講返佢阿媽跟住跳樓
然後展明對眼紅左一野

好多年前已經有留意

其實我不嬲覺得佢唔算幾靚女睇落順眼左 後未變就魔造型反而仲正d
不過我覺得咁反而仲貼地d 邊有咁多靚女醫生又靚又叻又好人 頭幾集個感覺真係咁 感覺幾舒服幾貼地

要清純又得 要妖豔又得
點知原來冇撚左 流嘅

01 D野 睇下就好啦

電腦睇, 禁 printscreen 自動 save file, drag 落 lihkg , 攪掂.

電腦有直播架??

加TV CARD就得 你都可以
Tvb今次起歌做得幾好
唔似之前 係咁越來越愛
百屌成材

聽聽下上癮
佢另一首插曲都好聽

三首都正
欣賞今次TVB唔係一曲走天涯 本尊唱埋主題曲之餘 仲俾佢唱多首 流星般閃過~ 做插曲

之前無點聽佢d歌
因為呢兩首 我有d改觀
btw,其實佢臨尾話自己豪仔果陣都係同做廢石果陣一樣 咁木口木面

可以聽下彊有首都係佢首 都係節奏快既歌 我係聽佢呢首先

我搵返先
隻鼠尾草魔(智雯魔)去左Bonnie到
所以最尾胡鴻鈞一定唔係智雯魔
最多係第二隻魔/真係豪仔

伏筆大L到咁
唔利用下 真係好浪費

人只係容器 心魔先最難消滅

好多年前已經有留意

係嫁 平平淡淡但係有種知性美

如果真係搵d好正我反而難接受d 因為明知個醫生仲要鐘意個的士佬 份糧都差幾倍啦 仲要好靚既話 真係好科幻

所以呢個配搭真係無遺和嫁
你話搵第二個做男一 都做唔到小馬咁 男神得黎又夠平民

agger~
同埋如果有留意馬明既專訪/宣傳
就會覺得佢講野夠圓滑 又唔會好假
會欣賞/留意人地既努力多過自己做得幾好
例如讚劇本寫得好

咁佢講既又係事實黎既lol

馬明真係完全無偽人感覺
永遠俾人感覺都好真心
學得好似 魔智雯撥頭髮

so cute池

Tvb今次起歌做得幾好
唔似之前 係咁越來越愛
百屌成材

聽聽下上癮
佢另一首插曲都好聽

三首都正
欣賞今次TVB唔係一曲走天涯 本尊唱埋主題曲之餘 仲俾佢唱多首 流星般閃過~ 做插曲

之前無點聽佢d歌
因為呢兩首 我有d改觀
btw,其實佢臨尾話自己豪仔果陣都係同做廢石果陣一樣 咁木口木面

我搵返先

第一集已經有人講過

到此一遊 節奏好似 天地不容
隻鼠尾草魔(智雯魔)去左Bonnie到
所以最尾胡鴻鈞一定唔係智雯魔
最多係第二隻魔/真係豪仔

伏筆大L到咁
唔利用下 真係好浪費

人只係容器 心魔先最難消滅

其實呢樣野 你用呢個位去詮譯又得 呢個就係一個收尾
如果單純當佢係豪仔 就係另一個故事
Tvb今次起歌做得幾好
唔似之前 係咁越來越愛
百屌成材

聽聽下上癮
佢另一首插曲都好聽

三首都正

之前無點聽佢d歌
因為呢兩首 我有d改觀

我搵返先

第一集已經有人講過

兩首歌曲風好似

係嫁 平平淡淡但係有種知性美

如果真係搵d好正我反而難接受d 因為明知個醫生仲要鐘意個的士佬 份糧都差幾倍啦 仲要好靚既話 真係好科幻

所以呢個配搭真係無遺和嫁
你話搵第二個做男一 都做唔到小馬咁 男神得黎又夠平民

agger~
同埋如果有留意馬明既專訪/宣傳
就會覺得佢講野夠圓滑 又唔會好假
會欣賞/留意人地既努力多過自己做得幾好
例如讚劇本寫得好

咁佢講既又係事實黎既lol

馬明真係完全無偽人感覺
永遠俾人感覺都好真心

所以睇佢做戲唔會覺得好難受
Tvb今次起歌做得幾好
唔似之前 係咁越來越愛
百屌成材

聽聽下上癮
佢另一首插曲都好聽

三首都正

之前無點聽佢d歌
因為呢兩首 我有d改觀

我搵返先

第一集已經有人講過

Thanks bro
其實係咪連馬眀點解唔係普通人都冇解釋過?

好像無

無 留白位太多 廢精都話自己雖然係精靈 但連人類 或者自己死左去邊都唔知

咁點解個個都話佢係投降轉世既童子

要清純又得 要妖豔又得
點知原來冇撚左 流嘅

01 D野 睇下就好啦

電腦有直播架??

記得幾年前有嫁?而家冇得就咁mytv直播?
好似爛尾同有D唔合理
1. 係佢世界入面D子彈都拿到入去。
2. 郭子明到底係唔係比佢槍殺
3. 一粒子彈搞得掂就唔會咁麻煩啦

1.你當係主角威能啦
2.似伏筆 我都覺返現世個陣係有未解決晒
3.呢點就無問題 廢精用命+千年修為換返黎
好似爛尾同有D唔合理
1. 係佢世界入面D子彈都拿到入去。
2. 郭子明到底係唔係比佢槍殺
3. 一粒子彈搞得掂就唔會咁麻煩啦

係 所以咪有ching話 做得唔夠好既地方 有d劇情細節位無交代得好清楚 雖然無影響進程 但會side track左一d好細心既觀眾,但始終針無兩頭利 ,有d人可能覺得解釋埋會好拖戲添
所以

好像無

無 留白位太多 廢精都話自己雖然係精靈 但連人類 或者自己死左去邊都唔知

s2 快快來 最快都要出年底
睇過認真製作就知套野仲有好多不足
但好多野已經好值得TVB繼續做
1.用有實力既人 唔好淨係扔卡士
2.故事要有哲理性/message
3.創新

同意 仲有劇本同角色既鋪排

要清純又得 要妖豔又得
點知原來冇撚左 流嘅

01 D野 睇下就好啦

電腦有直播架??

記得幾年前有嫁?而家冇得就咁mytv直播?

MY TV得 但DELAY姐 同埋無咁清

好像無

人云亦云 同埋上面有巴打講係01鳩估
Tvb今次起歌做得幾好
唔似之前 係咁越來越愛
百屌成材

聽聽下上癮
佢另一首插曲都好聽

三首都正

之前無點聽佢d歌
因為呢兩首 我有d改觀

我搵返先

第一集已經有人講過

有人話似周杰倫 夜曲

睇降魔的 有三分一原因係睇佢 如果脆魚做芷若應該會熄左電視

唔好話女主 佢就女配都唔想睇 見到佢就覺得煩

好多年前已經有留意

要清純又得 要妖豔又得
點知原來冇撚左 流嘅

01 D野 睇下就好啦

睇直播嗰陣咪好唔爽快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞