降魔大結局(26)

1001 回覆
58 Like 22 Dislike
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/27/011717_e79218ec9b6b04919f7b52b495116ffb.jpg[/img[/url]]
原來嗰個女仔係其中一個年輕嘅女編劇
心姐喺條片入邊問佢「點解你咁後生會寫到啲咁正嘅內容出嚟」
跟住啲人話唔好咁講啦佢25歲架啦

你睇降魔的 段live, 有影個編審, 同班編劇

個女仔唔係套劇編審咩

三個人 兩男一女

女係編審, 跟著另外兩男一女係編劇

睇返01訪問(應該真料 ) tbb仲係用低人工請新人 好多人根本頂唔到走左
所以根本青黃不接
覺唔覺浪費咗魔嘅能力
明明控制活人同死人其實好屈機

其實話時話 魔又有咩目的而搞人類? 魔版智雯好似只係想睇人類互相斬殺為樂?
降魔的可唔可以好似動漫咁出同人
例如小馬之後會點樣降魔
同醫生姐姐啤啤條感情線點走
有人寫我一定會睇

有冇講故台巴打有追呢套劇

同人故
例如小馬之後會點樣降魔
有人寫我一定會睇

同人故

睇降魔的 有三分一原因係睇佢 如果脆魚做芷若應該會熄左電視

唔好話女主 佢就女配都唔想睇 見到佢就覺得煩

yup 其實我覺得黃智雯真心幾靚女
好多年前已經有留意

其實我不嬲覺得佢唔算幾靚女睇落順眼左 後未變就魔造型反而仲正d
不過我覺得咁反而仲貼地d 邊有咁多靚女醫生又靚又叻又好人 頭幾集個感覺真係咁 感覺幾舒服幾貼地

唔好要求咁高啦 黃智雯已經好好j架啦
要清純又得 要妖豔又得
不過睇香港01講到馬明會幫劉江轉世做魔童
點知原來冇撚左 流嘅

01 D野 睇下就好啦

唔明點解咁多信 01 D嘢

點解你cap圖效率咁快?真心問

電腦睇, 禁 printscreen 自動 save file, drag 落 lihkg , 攪掂.
其實慢啦, 通常一幕我會狂禁,
再係十幾張圖揀張最靚先 post, 有時回帶再 cap

睇直播嗰陣咪好唔爽快

係, 有時用廣告時間睇番
但呢套真係 cap 得開心, 好多畫面都靚

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/27/011717_e79218ec9b6b04919f7b52b495116ffb.jpg[/img[/url]]

個女仔唔係套劇編審咩

三個人 兩男一女

睇返01訪問(應該真料 ) tbb仲係用低人工請新人 好多人根本頂唔到走左
所以根本青黃不接

不意外,余高層的風格也是這樣
例如小馬之後會點樣降魔
有人寫我一定會睇

同人故

上年eu好似都有人寫,但我無睇
btw 全劇最強精靈嘅莉莉話啤啤有天分
覺唔覺浪費咗魔嘅能力

其實話時話 魔又有咩目的而搞人類? 魔版智雯好似只係想睇人類互相斬殺為樂?

吸人類既負面能量,好似係。
好想原班人做s2
覺唔覺浪費咗魔嘅能力

隻魔描述得太少 用半集心姐劇情交代返 展明、魔同bonnie條線會好D

又唔係原班人馬 無諗住睇

個套特技好似仲多過正劇
之前有講過其中有part打雪妖/魔
拍個陣噴啲化學野噴到成條山路變左雪路

套野根本唔係睇特技睇打怪 係睇劇場 你要呢d不如去打機 打手黎架?

劇情固然係最重要 特技都唔可以輕視
話哂依套係「降魔的」

講真果句, 呢套D CG真係流得濟既

心形陽氣

仲記得

本尊:咁撚臭嘅舊石 係咪小馬你個仆街仔喺我上面屙尿

個女仔唔係套劇編審咩

三個人 兩男一女

所以根本青黃不接

tvb不嬲刻薄,如果hktv開得成,幕後人工應該會叫價好d
btw 25歲做到編審係咪好勁
依個片頭片段係咪cut左 定係番外篇野

又唔係原班人馬 無諗住睇

個套特技好似仲多過正劇
之前有講過其中有part打雪妖/魔
拍個陣噴啲化學野噴到成條山路變左雪路

套野根本唔係睇特技睇打怪 係睇劇場 你要呢d不如去打機 打手黎架?

話哂依套係「降魔的」

心形陽氣

仲記得

心形陽氣
btw 全劇最強精靈嘅莉莉話啤啤有天分

希望啤啤可以進化做精靈再戰S2
你地班痴線佬十點半做完到而家成點幾仲推緊po
真係好鍾意廢石個角色,對胡鴻鈞印象都好咗好多 但冇諗過佢最後一幕出個氣質可以咁唔同,係關髮型/妝事定佢真係演到
Btw希望有同人,要多甜

話哂依套係「降魔的」

心形陽氣

仲記得

心形陽氣

我當時覺得呢個term非常貼切
雖然之後鄧啤啤唔抵
真係好鍾意廢石個角色,對胡鴻鈞印象都好咗好多 但冇諗過佢最後一幕出個氣質可以咁唔同,係關髮型/妝事定佢真係演到

本尊同小馬係純潔嘅愛

本尊同小馬係純潔嘅愛

應該係對得冬姑頭廢石太耐,見返型男LOOK反差太大,氣質出哂黎

個女仔唔係套劇編審咩

三個人 兩男一女

所以根本青黃不接

tvb不嬲刻薄,如果hktv開得成,幕後人工應該會叫價好d
btw 25歲做到編審係咪好勁

話時話 早排去過TBB IN 文職 佢地真係當正自己世界級公司咁

佢地一樓以為個個入去做都執到可以見明星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞