降魔大結局(26)

1001 回覆
58 Like 22 Dislike
不過就算開到下集 都可能唔齊人
如果呀moon唔想拍/唔得閒
到時可能夾硬講啤啤做厭左鬼去投胎算

屌全劇得幾個最重要既人都搵唔齊返黎拍 冇撚野呀tvb
馬明 黃智雯 展明 果班的士佬 (好似趙永洪唔係)啤啤 蔣志光 全部親生仔女
加埋屎坑石又係星夢幫

除左心姐其他都要

假設真係開下集

D檔期好難夾,有D可能係大陸搵緊人仔,多數都唔會齊人
其實巴不得爸爸幾時先有

兩個主角都離開左tvb仲點會有續集

姜大偉返左黎
但係胡杏兒要湊仔應該短時間唔會拍戲
加埋吳唱k都應該唔會返黎拍
好想睇落去
lm
頭先見到bonnie紅眼,心諗馬明要靠石敢當先殺到魔,依家粒子彈又射左出去,咁之後點搞

btw有個bug幾搞笑,明明話死左咩都掂唔到,枱都掂唔到,但點解又坐到凳坐到梳化

你所講個bug算唔算所有鬼片都通用

直接穿到地核
頭先見到bonnie紅眼,心諗馬明要靠石敢當先殺到魔,依家粒子彈又射左出去,咁之後點搞

btw有個bug幾搞笑,明明話死左咩都掂唔到,枱都掂唔到,但點解又坐到凳坐到梳化

你所講個bug算唔算所有鬼片都通用

D鬼搭住的士坐順風車
岩先個腦突然諗
如果搵馬浚偉返黎拍馬明降魔降妖有冇得諗
蒲松齡crossover降魔的
睇返監製個LIVE 佢都叫展明SP做BONNIE 佢真名係咩
睇返監製個LIVE 佢都叫展明SP做BONNIE 佢真名係咩

Link
想佢開續集又唔想 好矛盾
拍續集衰左既話 會影響到而家咁鍾意降魔的既感覺
我寧願記得降魔的最好既一面
岩先個腦突然諗

搵埋馬德鐘
如果有第二季,玩單元仲好
岩先個腦突然諗

如夢初醒~

岩先個腦突然諗

如夢初醒~

唔好啦掛 馬撚

Link

佢BIGBIG CHANNEL APP度開LIVE.....

你講演員真名?林凱恩
終於補返我MISS左既集數

原來第7集啤啤同小馬第一次相遇咁正 (之前啤啤泥人唔計
如果魔係人既邪念生出黎
點解能量對佢地有影響?(變壓站果幕)

而分解左石敢當就會有最大能量對付魔,
咁馬明殺芷若魔既時候,
隻魔分解既能量都應該好大,
點解殺唔到馬明,或者馬明會一d傷都冇?
馬明竟然因爲無帶電話無得開live

老實講今次首歌雖然係吳若希唱
但幾配合情景之餘一啲都唔煩膠 仲幾好聽
岩先個腦突然諗

九唔搭八喎
不過就算開到下集 都可能唔齊人
如果呀moon唔想拍/唔得閒
到時可能夾硬講啤啤做厭左鬼去投胎算

屌全劇得幾個最重要既人都搵唔齊返黎拍 冇撚野呀tvb
馬明 黃智雯 展明 果班的士佬 (好似趙永洪唔係)啤啤 蔣志光 全部親生仔女
加埋屎坑石又係星夢幫

除左心姐其他都要

覺得呢套劇要原班人馬應該唔太難掛

首先馬明已經講咗開續集嘅話佢可以
本尊呢套洗底代表作 加上無乜劇接 應該得閑同埋想再拍

心姐 蔣志光 仲有成班的士佬係TVB長約綠葉王
(雖然些粉係瀟生嗰度 但佢同張繼聰呢啲應該唔會長封嘅)
至於智雯見佢好多雜牌劇都接 (雜警奇兵etc)
相信呢個角色都受歡迎佢應該都會接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞