降魔大結局(26)

1001 回覆
58 Like 22 Dislike
想扮美劇可惜眼高手低

美劇一集用幾多錢?你估呢套一集又幾多錢

01演員專訪話D筆直去晒整爛幾架的士 打鬥場面膠到

個3架的士
個結局其實好正
如果呢套係降魔的前傳嘅話

不過感過如果有2嘅話除時臭魚做芷若果類位
跟住煎pan 做展明或者小馬

求下tvb 咁不如唔好拍

城英雄都冇2變左同盟
呢套應該都冇2不過變左少少,搵原班拍另一套就真既
我覺一係就中途一路拍一路改劇本改到七彩搞到伏線解到一舊舊咁,例如咩hk01,wiki劇透咁多ver幾乎冇一個中既
再唔係就cut夠集數比糖心上等佢趕得切做台慶尾班車囉獎,好似op入面屎坑石同小馬車隻伏隻車頂既鬼入時光通道果幕成套都未出現過
開season2條件係
一定要有馬明胡鴻均兩個
唔好加條爛脆魚

兩個條件咁簡單都做唔到咁求下你唔好開嚟破壞套劇

加陳展鵬落去點睇
個結局其實好正

Tbb見啲戲收得開續集真係實會加幾件屎戲既入去

臭魚、達哥、洪永成、煎pan、天堂哥
分分鐘大文豪都有份
太認真
水晶變成子彈呢個我好肯定個連登仔編劇想玩“射晶降魔”呢個gag
其實最尾個個應該唔係豪仔亦都唔係石敢當。只係一隻魔
因為魔講過係可以幻化成任何心目中諗緊既人
而小馬個刻不斷諗緊石敢當。所以就出左呢個樣既魔
個結局其實好正

城英雄都冇2變左同盟

同盟就真係浪費角色啦 成套野感覺只係為左胡定欣同陳展PAN拍
開season2條件係
一定要有馬明胡鴻均兩個
唔好加條爛脆魚

Agger
開season2條件係
一定要有馬明胡鴻均兩個
唔好加條爛脆魚

加陳展鵬落去點睇

陳展鵬拍返佢嘅警匪片 降魔唔關佢事
開season2條件係
一定要有馬明胡鴻均兩個
唔好加條爛脆魚

加陳展鵬落去點睇

見到佢就憎
其實最尾個個應該唔係豪仔亦都唔係石敢當。只係一隻魔
因為魔講過係可以幻化成任何心目中諗緊既人
而小馬個刻不斷諗緊石敢當。所以就出左呢個樣既魔

如果無S2 呢PART點講都得GA 唔洗太執著
之前東張西望唔係話咩用左人造雪拍一個景?
好似都無出現過
開season2條件係
一定要有馬明胡鴻均兩個
唔好加條爛脆魚

加陳展鵬落去點睇

見到佢就憎

套同盟垃圾到
下集萬二蚊出黎 話係馬季姑姐
結局係好不過係要建基係會有第二季出

如果無就好明顯係為咗溏心cut成爛尾

cut條撚咩

拍劇果陣, 一定講明係幾多集數
唔通原本拍25集.........拍到20集之後 TVB高層突然同監制講:「喂, 呢套劇要cut四集, 你下集完左佢啦」咁咩
學得好似 魔智雯撥頭髮

我覺一係就中途一路拍一路改劇本改到七彩搞到伏線解到一舊舊咁,例如咩hk01,wiki劇透咁多ver幾乎冇一個中既
再唔係就cut夠集數比糖心上等佢趕得切做台慶尾班車囉獎,好似op入面屎坑石同小馬車隻伏隻車頂既鬼入時光通道果幕成套都未出現過

01最撚鐘意劇透
個結局其實好正

城英雄都冇2變左同盟

降魔的 降魔巴 降魔van
下集萬二蚊出黎 話係馬季姑姐

出黎客串下都ok既
學得好似 魔智雯撥頭髮

cut條撚咩

唔通原本拍25集.........拍到20集之後 TVB高層突然同監制講:「喂, 呢套劇要cut四集, 你下集完左佢啦」咁咩

係講緊剪接咁cut 啊
話冇血跡=係虛幻世界果d係冇睇套野定弱智 睇醫生啦 係虛幻世界殺左人現實世界點會有血呀 係咪痴撚線呀

根本好多人無留心就一味話伏線

之前 啤啤在生時 見到 莉莉/ 心姐 見到 有為
一早講左石敢當幫佢地開天眼

但好多人都話:「點解啤啤/有姐 見到莉莉/有為」

cut條撚咩

係講緊剪接咁cut 啊

應該無剪走咁多
本身就預係短劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞