降魔大結局(26)

1001 回覆
58 Like 22 Dislike
由頭都尾都冇講郭展明死左

冇左心跳,冇左靈魂

但係岩先救左兩下就飛左去講有為
其實結尾小馬係響魔SET比佢既夢境入面
所以出現左豪仔,個豪仔個樣就係石敢當咁既樣,因為呢個就係馬季對豪仔既印象
亦解釋左點解明明展明係佢殺,但無血跡, 因為佢已經去左虛擬世界

而Bonnie紅眼果段就應該係真實世界

最尾條友
降魔的2 馬明射啲靈力比芷若 一齊降魔

Bonnie生魔b
芷若生降魔b
支降魔炮幾型
下季唔該原班人馬

有下季先算啦

男臣都有
呢套無理由無
由頭都尾都冇講郭展明死左

佢殺左人,冇幸福,最後冇同止若一齊,咁都冇講?
小馬
成套戲最慘係馬明
死曬d親朋好友,又要背負住石敢當既期望生存,又因為自己既經歷帶害死身邊人,死都唔想同個醫生發展落去。

有啤啤
唔該原班人
好想同莉莉做愛
豪仔成左魔所以之前召唔到佢靈魂?
咁都唔明 佢問你唔認得我啦? 唔代表佢就係豪仔架喎 就係特登唔講佢係本尊定豪仔

但係佢自稱我 唔係本尊
Bonnie個胎 豪仔
鋪曬路續集

Bonnie呢啲明星仔
未必捱到續集
咁都唔明 佢問你唔認得我啦? 唔代表佢就係豪仔架喎 就係特登唔講佢係本尊定豪仔

電話果D係我係我欺詐黎
所以佢係魔
所以出現左豪仔,個豪仔個樣就係石敢當咁既樣,因為呢個就係馬季對豪仔既印象
亦解釋左點解明明展明係佢殺,但無血跡, 因為佢已經去左虛擬世界

話唔定日基大師一早死鳩左
岩先條街一個人都冇
有機會係豪仔
因為小馬搵唔到豪仔個靈魂

首尾呼應,係豪仔黎

但係佢自稱我 唔係本尊

定係展明黎
下季唔該原班人馬

可以唔要心姐
石敢當著開白色衫=正義
豪仔黑衫=魔?
所以之前先搵唔到豪仔
Btw續集唔好又加脆魚個啲

都有機會
成套戲最慘係馬明
死曬d親朋好友,又要背負住石敢當既期望生存,又因為自己既經歷帶害死身邊人,死都唔想同個醫生發展落去。

有啤啤

始終唔係小馬最愛個個
成套戲最慘係馬明

但果幕好正
馬明背起左重責,心入面又有陰影,避開芷若都是好正常#
S2
可以用皇室堡狐仙帶出小馬身世
有香港都市傳說,又有台灣背景

馬明見到芷如架喎
降魔的2 馬明射啲靈力比芷若 一齊降魔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞