降魔大結局(26)

1001 回覆
58 Like 22 Dislike
有冇第二季都係問題 隨時咁就完左

唔好期望啦 tvb最叻反民意而行

唔係吖,佢都可以好似超時空男臣咁㗎,開第二季,不過塞第二啲人入嚟

男臣果堆原班開第二季都應該唔係問題d人唔似會走

唔係啲人會唔會走嘅問題
開得S2都係套野紅
班高層一定攝啲自己想捧嘅人入嚟
原本啲主角配時隨時變大茄
你唔覺套套S2都有條脆魚咩
咁我寧願無S2

因為余詠珊呢條賤婦

https://youtu.be/tSHVPxO2tbo

唔通最尾出現嘅係去左台灣溝女但變左彊屍嘅豪仔?

https://youtu.be/tSHVPxO2tbo

唔通最尾出現嘅係去左台灣溝女但變左彊屍嘅豪仔?

利申 FF
唔撚明點解d人咁中意12000

覺得佢好煩

情意結姐 殭屍3部曲真係經典黎

agger

咁洗唔洗帶入棺材?
係疆到提完都算

屌呢套係講精靈,鬼,魔
關疆屍同12000撚事?
最衰都係編劇,主角咁岩同姓

唔關呀 提議下姐 洗唔洗咁大反應

講經疆屍23咪有集講鬼
唔係點叫 馬小玪清潔公司
係特別難搞先係疆屍
其他垃圾 易搞 都係抓鬼wo 重睇啦
開season2條件係
一定要有馬明胡鴻均兩個
唔好加條爛脆魚

兩個條件咁簡單都做唔到咁求下你唔好開嚟破壞套劇

加陳展鵬落去點睇

陳展鵬拍返佢嘅警匪片 降魔唔關佢事

佢都拍過殭屍做命運
日日拎住本皇極驚世書

果陣都幾型lol
其實馬明係咪都想同芷若一齊?

馬明換呔嗰時婉拒,係唔想帶惡運(因為殺咗汪子勁)俾芷若所以唔一齊?
wiki由頭到尾有冇講中過

馬明換呔嗰時婉拒,係唔想帶惡運(因為殺咗汪子勁)俾芷若所以唔一齊?

yup

因為佢覺得佢比人詛咒左 好似係

同蜘蛛俠一樣
驚因爲自己搞死埋醫生
黃智雯則笑說:「如果收視高啲,你不如露兩點答謝觀眾。」馬國明聞言即謂:「你露多啲人睇喎。」

講真心話
wiki由頭到尾有冇講中過

極度懷疑有人腦補,我由第十集開始一路睇 一路望Wiki ,但wiki d content就日日改
唔撚明點解d人咁中意12000

覺得佢好煩

情意結姐 殭屍3部曲真係經典黎

agger

咁洗唔洗帶入棺材?
係疆到提完都算

屌呢套係講精靈,鬼,魔
關疆屍同12000撚事?
最衰都係編劇,主角咁岩同姓

唔關呀 提議下姐 洗唔洗咁大反應

講經疆屍23咪有集講鬼
係特別難搞先係疆屍

但萬2蚊 都唔願意再做馬小玲
因為無進步同無意思
根據消息,這個BB其實是一個魔種,因為展明吸收太多黑色鼠尾草的關係,所以本身已經太重魔性。而這個BB將會在大結局中被小馬(馬國明飾)用方法除去魔性,個方法十分神奇,小馬將會超渡含怨死去的郭展明之父(劉江飾),而被超渡後他便投胎轉世成為佩玲的兒子。嘩!即是那個兒子的爸爸本身是自己的兒子,咁都俾編劇諗到真係勁!

小馬除了已知的,血液可以傷害妖魔鬼怪之外,原來他真正身份是伏魔天尊座下七巧童子轉世,石敢當只是一隻法力高強的精靈,但小馬跟隨靈界大佬的童子轉世,能力當然盡得伏魔天尊的真傳,難怪實力強勁,展明你無運行了。

hk01 all fake

咁似剪走左Wo
魔種都講岩左,轉世又講岩左

講經疆屍23咪有集講鬼
係特別難搞先係疆屍

你係咪on9
我純粹想講兩套元素分得好混係唔同
降魔唔會有疆屍

你咁撚中意自己返去翻煲十萬八千次
黃智雯則笑說:「如果收視高啲,你不如露兩點答謝觀眾。」馬國明聞言即謂:「你露多啲人睇喎。」

講真心話

睇降魔的 有三分一原因係睇佢 如果脆魚做芷若應該會熄左電視
根據消息,這個BB其實是一個魔種,因為展明吸收太多黑色鼠尾草的關係,所以本身已經太重魔性。而這個BB將會在大結局中被小馬(馬國明飾)用方法除去魔性,個方法十分神奇,小馬將會超渡含怨死去的郭展明之父(劉江飾),而被超渡後他便投胎轉世成為佩玲的兒子。嘩!即是那個兒子的爸爸本身是自己的兒子,咁都俾編劇諗到真係勁!

小馬除了已知的,血液可以傷害妖魔鬼怪之外,原來他真正身份是伏魔天尊座下七巧童子轉世,石敢當只是一隻法力高強的精靈,但小馬跟隨靈界大佬的童子轉世,能力當然盡得伏魔天尊的真傳,難怪實力強勁,展明你無運行了。

咁似剪走左Wo

我諗cut左似係 因為tvb見收得
再拍第2季
所以有d位好似一忽忽咁

咁似剪走左Wo

唔似 似01 9UP多

講經疆屍23咪有集講鬼
係特別難搞先係疆屍

你係咪on9
我純粹想講兩套元素分得好混係唔同
降魔唔會有疆屍

你咁撚中意自己返去翻煲十萬八千次

咁我意思只係話馬小玲有抓鬼姐
咁都唔得?

講真心話

唔好話女主 佢就女配都唔想睇 見到佢就覺得煩

咁似剪走左Wo

再拍第2季
所以有d位好似一忽忽咁

但有為前世降魔師,之後wiki又寫佢同小馬同其他精靈合作打展明
lm

講真心話

唔好話女主 佢就女配都唔想睇 見到佢就覺得煩

yup 其實我覺得黃智雯真心幾靚女
好多年前已經有留意

同蜘蛛俠一樣
驚因爲自己搞死埋醫生

醫生之前撞車死咗佢算啦 唔洗驚剋死人 又可以係身邊陪著
好過而家咁彼此都有意思但可惜命運作弄人

咁似剪走左Wo

再拍第2季
所以有d位好似一忽忽咁

但有為前世降魔師,之後wiki又寫佢同小馬同其他精靈合作打展明

好記得wiki話眾人一齊大戰魔 吹到芷若都有份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞