降魔大結局(26)

1001 回覆
58 Like 22 Dislike
第二季可以話個個係豪仔 但佢係惡鬼
受到魔既引導諗住殺馬季
點知殺撚左心姐就開始內疚
之後同啤啤同一齊幫馬季降魔

如果拍2就一定要原班人馬 最好連歌都唔好變
陣間又搵鳩泊豪唱垃圾歌
智雯魔出場嗰陣問展明: 「乜你唔認得我咩?」

Ending 胡鴻鈞都係咁問

咁都記得
咁睇黎最大機會係魔

但如果係魔 咁無必要出黎同馬明講啦 (我覺得係豪仔 但身份唔係普通人類)

巴打
小馬

之後叫返芷若做莊醫生

如果真係有續集都可以有閪婆黃翠如,
佢就係做第一集嘅鬼 - 老閪妖,
一出場三分鐘就要比馬季一槍打撚死

巴打

台詞識背

咁都記得
咁睇黎最大機會係魔

但如果係魔 咁無必要出黎同馬明講啦 (我覺得係豪仔 但身份唔係普通人類)

應該係豪仔 因為馬明咁叫佢

咁都記得
咁睇黎最大機會係魔

豪仔做左精靈搵小馬一齊降魔
最老土但好受落因該可以孖住上
但點解決小馬會吸精呢個問題

咁都記得
咁睇黎最大機會係魔

可以豪仔一早同魔契約咗,咁就可以解釋埋點解言靈之術揾唔到佢
如果真係有續集都可以有閪婆黃翠如,
佢就係做第一集嘅鬼 - 老閪妖,
一出場三分鐘就要比馬季一槍打撚死

屌哂又冇波d戲又誇 都唔知睇乜

咁都記得
咁睇黎最大機會係魔

可能心姐種左鼠尾草,種左豪仔出來
心姐成魔,小馬降心姐

如果係豪仔細個死完之後跟左魔學野

2兄弟1正1邪 應該幾好睇
學得好似 魔智雯撥頭髮

有無人可以screen record咗垃圾BBC啲片上youtube

咁都記得
咁睇黎最大機會係魔

可能心姐種左鼠尾草,種左豪仔出來
心姐成魔,小馬降心姐

如果係豪仔細個死完之後跟左魔學野

2兄弟1正1邪 應該幾好睇

佢著黑衫應該係邪 有巴打咁解 都應該係想咁表達

咁都記得
咁睇黎最大機會係魔

可以豪仔一早同魔契約咗,咁就可以解釋埋點解言靈之術揾唔到佢

呢個都OK 其實S2點都要交代豪仔身世
其實最尾個個應該唔係豪仔亦都唔係石敢當。只係一隻魔
因為魔講過係可以幻化成任何心目中諗緊既人
而小馬個刻不斷諗緊石敢當。所以就出左呢個樣既魔

有人同我唸既一樣
最後仲有紅眼姐係代表隻魔仲未死
馬季叫佢石敢當個時佢話 乜你唔認得我(姐係否認
但豪仔又已經死左 唔記得前面有冇交代搵唔搵到豪仔條屍

我記得有一幕回億係

馬明 拉 豪仔上水, 跟住同佢鬥水 果三個細路仔嚇到走佬
睇完覺得胡咩鈞其實都幾得意

係! 本身對佢無乜好感

本尊成功洗底

睇完呢套之後幾鐘意佢

Same

廢石

冇以前噤乞人憎,起碼都覺佢原來唱歌幾好聽
溏心成40集
點頂

係! 本身對佢無乜好感

本尊成功洗底

有麻麻哋佢到而家覺得佢幾得意 有啲實力
其實最尾個個應該唔係豪仔亦都唔係石敢當。只係一隻魔
因為魔講過係可以幻化成任何心目中諗緊既人
而小馬個刻不斷諗緊石敢當。所以就出左呢個樣既魔

有人同我唸既一樣
最後仲有紅眼姐係代表隻魔仲未死
馬季叫佢石敢當個時佢話 乜你唔認得我(姐係否認
但豪仔又已經死左 唔記得前面有冇交代搵唔搵到豪仔條屍

我記得有一幕回億係

馬明 拉 豪仔上水, 跟住同佢鬥水 果三個細路仔嚇到走佬

WIKI 都係咁寫 於8歲時因遇溺而下落不明 真係無話實死左 其實根本唔死先講得通 如果死左咁搵左20集都搵唔到反而浪費伏筆

睇完呢套之後幾鐘意佢

Same

廢石

冇以前噤乞人憎,起碼都覺佢原來唱歌幾好聽

誰願見死不救 滴水不漏 像一顆石頭
黃智雯則笑說:「如果收視高啲,你不如露兩點答謝觀眾。」馬國明聞言即謂:「你露多啲人睇喎。」

溏心成40集
點頂

都唔知有乜好睇 剩係鬧黎鬧去 成班蝗咁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞