Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (10)

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
有冇方法samsung browser可以做到實時同步chrome果邊嘅bookmark???

例如我係chrome果邊加左一個/remove左個bookmark,
samsung browser果邊會自動sync番唔洗次次係電話到手動sync

samsung browser真係順過chrome好撚多一直都想轉...
同埋有adblock

同問

lihkg開網頁一定要用Chrome?
忍唔住都係入咗部s8
忍唔住都係入咗部s8

細機正
uag case 旺角邊到有
有冇方法samsung browser可以做到實時同步chrome果邊嘅bookmark???

例如我係chrome果邊加左一個/remove左個bookmark,
samsung browser果邊會自動sync番唔洗次次係電話到手動sync

samsung browser真係順過chrome好撚多一直都想轉...
同埋有adblock

同問

lihkg開網頁一定要用Chrome?

電腦用chrome, 有陣時睇完D網嘅history想係電話到睇番
求救, 想由iphone轉會試samsung
想問坡水/韓水s8邊度有得買?

今次s8/note8 建議入行貨 續航力好d
btw三禾
samsung會唔會轉stock android

btw三禾

我見粒u 8895好似快過835 好多
而坡水support spay.
買坡水定行好
btw, 三禾幾錢?坡水同韓水

btw三禾

買坡水定行好

835 慳電d 同埋訊號強d

btw三禾

買坡水定行好

跑分係高d 但睇speed test只係快幾秒

btw三禾

買坡水定行好

跑分係高d 但睇speed test只係快幾秒

唔該早安巴打, 打手巴打.
岩岩睇完ptt, 應該都係買返835. 8895好似係好易熱, 之後降頻就會慢.
835冇咁高效能, 但stable d. 好似係
兩位巴打都係行貨?
新買碌8 係有啲偏黃 ig啲相色水睇落怪怪地

竟然 話說我反而覺得今年批機好鬼藍,tune左勁耐都未fit到心水色

竟然 話說我反而覺得今年批機好鬼藍,tune左勁耐都未fit到心水色

直接用 amoled影片 / 相片個setting最準色
用過spyder 5 測rgb 255 全白畫面,wb6500k + rgb 3隻都無偏色

係,不過比較鍾意暖色少少,舒服d

用過spyder 5 測rgb 255 全白畫面,wb6500k + rgb 3隻都無偏色

但係睇慣左本身果個setting睇番rgb D色好淡

果個唔通就係傳說中既味精setting
我一直只敢開basic mode 手上冇儀器
同埋spyder D人話唔多掂 比多D銀兩買靚少少好過

我都係鍾意鮮色 不過唔想太藍

果個唔通就係傳說中既味精setting
我一直只敢開basic mode 手上冇儀器
同埋spyder D人話唔多掂 比多D銀兩買靚少少好過

其實唔想太鮮 開電影mode 已經夠殺
請問有無巴打有用line?
我啱啱由iphone 轉會
但我記得3,4年用an機時
佢個line d 貼圖同theme
可以自己上網dl 用?破解到唔洗錢
請問依家仲有嗎?

如果真係唔得,要比錢
依家vpn 去日本dl d貼圖會唔會被鎖機?
thanks 各位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞