Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (10)

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
有無鬼?
香港用唔用得?
更新麻唔麻煩?
同埋佢無講s8係咩色既?
跟圖係黑色?

各位大俠幫下手,好想加入s8大家庭

你睇吓條link講咩先啦

下面先岩

買到可以一試 版本黎講就無乜分別,水機未必用到spay

俾我就狗衝

香港用係咪要買unlock版
屌你老母 n8 核電好正
NOTE8 唔好出楓葉紅,我驚忍唔到手加錢換色
NOTE8 唔好出楓葉紅,我驚忍唔到手加錢換色

搵緊靚NOTE8 CASE
巴打們有無介紹
利申手工貼 全包
巴打們有無介紹
利申手工貼 全包

我諗全包唔用套
巴打們有無介紹
利申手工貼 全包

淘寶
用緊spigen透明case
點解冇乜人討論note8 同埋note8係咪用唔到package disabler pro ??
想問note8黑色甩色問題多唔多人有
係咪用套無跌過都會甩?
原本想買黑 如果易甩諗緊買唔買金色好

未有事
note 8 睇YouTube 用唔到full screen 點解決辦法睇完外國同台灣forum 都搞唔到
係咪用套無跌過都會甩?

未有事

s8+跌爆玻璃面 先跌花埋條邊,花到甩油
其他位未試過甩油

anyway
返左shame sung $300換芒 原來換埋條邊框
兒加成部全新咁
叉電位無曬花痕
係咪用套無跌過都會甩?

未有事

其他位未試過甩油

anyway
兒加成部全新咁
叉電位無曬花痕

好糾結
下個禮拜買嗰時去睇實物再決定
淘左個全包既軟套 唔知黑色戴完會唔會都甩色
Google左大陸都幾多人有甩 用硬套又會刮甩
無整過都有甩
note 8 睇YouTube 用唔到full screen 點解決辦法睇完外國同台灣forum 都搞唔到

有冇更新

我用s8都係
見google play 都有人留comment係youtube app到,應該係youtube app問題

我用s8都係
見google play 都有人留comment係youtube app到,應該係youtube app問題

但之前有冇呢個問題

我用s8都係

但之前有冇呢個問題

其實用全螢幕好咩 cut走好多野喎 我睇mv先可能會用下full screen
想TRADE左部7plus 換note8
想TRADE左部7plus 換note8

雙修啦
[quote]note 8 睇YouTube 用唔到full screen 點解決辦法睇完外國同台灣forum 都搞唔到

有冇更新[/quote

全部更新哂
巴打們有無介紹
利申手工貼 全包

我諗全包唔用套

全包貼好多套都用唔到
用到既防撞能力都好差 唔用好過用
[quote]note 8 睇YouTube 用唔到full screen 點解決辦法睇完外國同台灣forum 都搞唔到

有冇更新[/quote

全部更新哂

我之前都試過,不過過一排又冇事
係咪用套無跌過都會甩?

未有事

其他位未試過甩油

anyway
兒加成部全新咁
叉電位無曬花痕

好糾結
下個禮拜買嗰時去睇實物再決定
淘左個全包既軟套 唔知黑色戴完會唔會都甩色
Google左大陸都幾多人有甩 用硬套又會刮甩
無整過都有甩

用殼都

最緊要保護好背面玻璃
正面爆moon有星星星或坊間保障

我用s8都係

但之前有冇呢個問題

之前冇,係今日睇youtube先發現唔得
如果cap screen, 點解佢會自動同我cap埋文字出黎?有無得cancel呢個功能?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞