Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (10)

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
有無巴絲打既S8+試過爆左玻璃背?
有無去返原廠整?
想知價錢
同埋whatsapp 由ios過去android令我好困擾

其實唔難
我20分鐘搞掂

洗唔洗科水?淨係知要科水果種方法,所以無攪過
有無去返原廠整?
想知價錢

再推
有無人知audioserver 係咩嚟架?點解會食咁多電?

其實唔難
我20分鐘搞掂

求教
平時好少用電話聽歌,一用先發覺note8個推力都幾勁

s8,note 8推力其實唔錯,勁過iphone 唔少,但d底噪都幾勁,iphone底噪就控制得好好
我用左第一版既abd shell, 用完whatsapp打emoji要再噤多2個制先噤到出黎,好似追post曾經見過有解決方法,有冇巴打知?

有冇巴打知
s8爆moon係咪要乖乖地貨千七
好肉赤

s8,note 8推力其實唔錯,勁過iphone 唔少,但d底噪都幾勁,iphone底噪就控制得好好

求聽歌app推介
好肉赤

冇登記爆mon保?
好肉赤

冇登記爆mon保?

買左幾個禮拜 見個爆moon保到6月完冇搞
其實smart switch係唔係透露左s9嘅外型?下巴窄過上面

呢樣真

呢樣真

其實推力即係點樣? 完全唔識呢方面嘅野
其實smart switch係唔係透露左s9嘅外型?下巴窄過上面

無下巴 好怪
變相..機身厚左

呢樣真

其實推力即係點樣? 完全唔識呢方面嘅野

簡單嚟講對同一隻耳機嚟講大推力嘅機喺同一個音量就會大聲過細推力嘅機

利申唔識鳩噏
好肉赤

官方要千六
因為係曲mon,所以係貴d

http://www.samsung.com/hk/support/skp/faq/1120996
好肉赤

官方要千六

http://www.samsung.com/hk/support/skp/faq/1120996

其實我過六個月前冇事冇幹都想去換換mon
好肉赤

官方要千六

其實我過六個月前冇事冇幹都想去換換mon

我都係用一陣已經花哂moon
可惜手上只有非官方屏保
都唔知應該點做
有無去返原廠整?
想知價錢

可以打去客服問下
我之前都幫人打過去問維修價

打過啦 佢老閪都話要比師傅檢查再報價
屌佢on99

其實唔難
我20分鐘搞掂

洗唔洗科水?淨係知要科水果種方法,所以無攪過

如果只過message不包media 唔使錢
先用iTunes 電腦backup
再用free software 抽一個file 出嚟
放file入an機
再install 一個app
就可以

用邊個software?我個software只可以過20個message
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞