Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (10)

1001 回覆
20 Like 8 Dislike

我成日都覺得d電用得好快
出左1個月

上面係味較到最暗 螢幕耗電少到咁誇張,我s8plus 兩粒幾鐘已經340mAh。

我note 8

冇較特別暗
大概3份一再開自動亮度
想問下 用咗藍牙耳機 發現佢個聲限制咗(大約每邊得一半聲) 有冇得較返高?

Note8 同埋想問埋咁多位巴打會唔會開埋藍光濾鏡

睇心情 講真
啤啤都係用s8

啤啤用6s plus㗎
你地洗咩拗邊個倒水姐
橫睇點睇你地都係遲早會走上去換電
有官保自然會換。。。冇官保都會走上去三星度換
三星官方換完電仲有防水 佢有原裝電原裝膠水
你地洗咩拗邊個倒水姐

換完仲防唔防水真係好難講
你地洗咩拗邊個倒水姐

但我都無理由買部新電話返黎舊電已經唔好
如果真係firm到用電唔正常既咪走去換
唔係呢到對比下又點知係咪真係有問題
你地洗咩拗邊個倒水姐

唔敢再落水
不過換moon佢連框換埋
應該重新落膠水貼返實
但其他部位防水能力都冇咁好
萬一整完入左水都係冇保
你地洗咩拗邊個倒水姐

你地mon花左少少會唔會臨到期前用左個300蚊換mon優惠佢? 但擔心換完唔防水。
你地洗咩拗邊個倒水姐

你地mon花左少少會唔會臨到期前用左個300蚊換mon優惠佢? 但擔心換完唔防水。

我諗我到時都轉左s9 or n9
你地洗咩拗邊個倒水姐

其實防水力會隨時間下降,要換既就換 無乜好驚
你地洗咩拗邊個倒水姐

但我都無理由買部新電話返黎舊電已經唔好
如果真係firm到用電唔正常既咪走去換
唔係呢到對比下又點知係咪真係有問題

新買可以用多兩三日先
岩岩出左Note8

大家用咩Mon貼 或者 係邊包膜?
岩岩出左Note8

大家用咩Mon貼 或者 係邊包膜?

想問下 用咗藍牙耳機 發現佢個聲限制咗(大約每邊得一半聲) 有冇得較返高?

Note8 同埋想問埋咁多位巴打會唔會開埋藍光濾鏡

用s8+長開

Note8?
我1個鐘就用左200 重要係較左慳電模式
係咪部電話有問題

屌 勁大分別

Note8?
係咪部電話有問題

屌 勁大分別

S8 5個鐘差唔多啦

可以換得機?
而家細S8仲抵唔抵出 諗緊iMobile

Note8?
係咪部電話有問題

屌 勁大分別

S8 5個鐘差唔多啦

我note8買返黎3日咋喎

可以換得機?

咩機

Note8?
係咪部電話有問題

屌 勁大分別

S8 5個鐘差唔多啦

我note8買返黎3日咋喎

我note8都係一樣覺得好大咬 已經長期較個mon偏暗

點樣整走右邊條bar
而家細S8仲抵唔抵出 諗緊iMobile

唯一唔好就係依家買s8 /s8+已經冇哂爆mon同電池保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞