Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (10)

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
因為s8想轉會試下三叔
個楓葉紅到底幾時出,就嚟忍唔住喇
屌note8原來入唔到落vr
如果s系列出5" + 5.8" , note 6.3" 再加埋手勢控操ipx果種  完美
http://www.samsung.com/hk/offer/note8_privileges/入晒資料但下一步唔到點搞

你係最新果部gear vr?

正常應該入到wo, 之前尖咀果到都擺左幾部note8 入落vr
唔知點解個Gmail d 郵件del左又彈番出黎 幾日前剷到而家都係咁 成日都係咁 有無巴打識搞 唔該哂
note8

正常應該入到wo, 之前尖咀果到都擺左幾部note8 入落vr

YouTube都有好多note8 vr 既片
唔知點解個Gmail d 郵件del左又彈番出黎 幾日前剷到而家都係咁 成日都係咁 有無巴打識搞 唔該哂
note8

無用gmail app,用開內置置郵件同步晒幾個email acc 可以set同步幾多日既mail
note8

無用gmail app,用開內置置郵件同步晒幾個email acc 可以set同步幾多日既mail

咁我試下先
note8

咁我試下先

原來就係因為個gmail 原生同gmail係咪一定要共存? 我del唔到gmail 有2個mail app好礙眼

原來我係note7個vr

note7果個係咪入唔到

note7果個係咪入唔到

未必得
note8

咁我試下先

原來就係因為個gmail 原生同gmail係咪一定要共存? 我del唔到gmail 有2個mail app好礙眼

我無拉個gmail出介面
屌你老母買咗碌8 64G 水
行8895

由iPhone 7 plus 轉
都有升級的感覺

真係?
雙修緊s8同iphone x
行8895

都有升級的感覺

講到好似原本唔會有咁
行8895

都有升級的感覺

真係?

屌琴日去睇iPhone x好lag,唔知係咪熱得濟降頻
啲stuff 擺部機對正個日頭嚟曬
行8895

都有升級的感覺

真係?

屌琴日去睇iPhone x好lag,唔知係咪熱得濟降頻
啲stuff 擺部機對正個日頭嚟曬

玩過朋友果部,碌去notification介面好7 delay ,8plus反而無

note8更新完最新版wtsapp beta係咁彈app

note8更新完最新版wtsapp beta係咁彈app

即刻退出beta,好彩今日星期六唔係返緊工肯定仆街
[quote]如果cap screen, 點解佢會自動同我cap埋文字出黎?有無得cancel呢個功能?

就咁用手刀手勢或者 電源制+音量 - 制 cap
唔好用筆 開智能選擇,或者bixby 分析畫面

點放左,我放左唔到冇反應吖
有冇人睇YouTube唔可以全屏?之前都得唔知做乜呢架全屏粒野冇左

而家無左粒野 不過可以用雙指放大

雙指好似睇相咁放大都唔得嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞