Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (10)

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
韓國傳媒 Business Korea 日前報道,指 LG 計劃於明年 1 月的 CES 2018 展會上,將亮相上半年旗艦機 G7,比原定 2 月下旬舉行的 MWC 2018 提前了個多月。據悉,LG G7 不但配備 18:9 OLED 屏幕、搭載 Snapdragon 845 處理器,還會採用屏下指紋解鎖,其他具體資料尚未有任何消息。若然屬實,LG G7 便有望可憑屏下指紋解鎖「黑科技」,超越蘋果

如果係既話會屌打s9

lg d野永遠實機係差d

但係個嵌入式指紋真係估唔到係lg行先

吹姐 有實物先研究
想問你地有無人用 note 8打傳說?
我打好似唔係幾順,又疾疾地咁。
我用另一部手機又無咁差。

開game mode 試下

開遊戲調節器 set 隻game hw效能去lv4
有冇碌8超薄套介紹?

用緊跟機個膠套 勁薄

你咁多game嘅
我發覺買左部機之後錫住用到有d病態
又驚裝多app搞lag部機 又怕打得機多部機熱會快d整死舊電 太鍾意部機想佢可以用耐d

等我呢兩日試下,因為部note係我男朋友,唔該嗮你

你咁多game嘅
我發覺買左部機之後錫住用到有d病態
又驚裝多app搞lag部機 又怕打得機多部機熱會快d整死舊電 太鍾意部機想佢可以用耐d

痴線
note8睇avgle放大唔到

睇av用edge
有冇巴打買水機?
驚唔驚會中伏

水64G 單卡 5500
行64G 雙卡 5980
我中左伏買左水但冇volte 冇 wifi call 冇Samsung pay
忍唔撚住水轉台行

水機8895可以root可以flash rom可以用xposed
g950fd有兩卡

s9

s9

下巴一撞全碎

s9

下巴一撞全碎

呢家都係

s9

下巴一撞全碎

呢家都係

最多兩邊角 而家s9下巴邊太窄

s9

下巴一撞全碎

呢家都係

一體設計 窄定闊下巴 都係同一塊玻璃

s9

下巴一撞全碎

呢家都係

宜家都係同一塊玻璃架啦

s9

下巴一撞全碎

呢家都係

宜家都係同一塊玻璃架啦

細機係咪無雙鏡同6gb ram
國行s8 短期內將內測oreo

s9

下巴一撞全碎

呢家都係

宜家都係同一塊玻璃架啦

呢塊玻璃一碎就連moon換
坊間換moon維修費高達2000蚊
建議大家幫自己部galaxy裝置買足夠意外coverage
跌機就有機會爆玻璃

利申 唔係做保險

s9

下巴一撞全碎

呢家都係

覺得下面再少d都同s8冇咩大分别,
反而上下面厚度唔同有d怪
想問下s8/note8 會唔會就減價
依家想入手 但如果就減可以忍一忍

same
S8都出咗陣 係時候減吓啦
遲啲去大鋪問吓先

s9

下巴一撞全碎

呢家都係

宜家都係同一塊玻璃架啦

呢塊玻璃一碎就連moon換
坊間換moon維修費高達2000蚊
建議大家幫自己部galaxy裝置買足夠意外coverage
跌機就有機會爆玻璃

利申 唔係做保險

自己唔跌機
剩係怕刮花
諗住試nanofixit
點知用左都會有細花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞