Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (10)

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
[quote]如果cap screen, 點解佢會自動同我cap埋文字出黎?有無得cancel呢個功能?

就咁用手刀手勢或者 電源制+音量 - 制 cap
唔好用筆 開智能選擇,或者bixby 分析畫面

點放左,我放左唔到冇反應吖

有無人用note 8 s pen畫野寫野有d地方畫唔到?
邊度買新果部gear vr平?
有冇人睇YouTube唔可以全屏?之前都得唔知做乜呢架全屏粒野冇左

而家無左粒野 不過可以用雙指放大

雙指好似睇相咁放大都唔得嘅

我都唔得
有冇人睇YouTube唔可以全屏?之前都得唔知做乜呢架全屏粒野冇左

我都唔得

啱啱試左仲得
巴打們 我想問,samsung水貨機係咪trade in冇乜人收同埋會低過行貨價錢?

我都唔得

有冇巴絲係朗豪
想問下各位巴絲 用開咩mon貼?
早排痴左隻軟貼 但係4邊成日自動彈起
有無咩好介紹 或者淘寶都得

有冇巴絲係朗豪

腿!

有冇巴絲係朗豪

腿!

手嚟喎
瀏覽器原生好唔好用 定chrome 好d

原生可以指紋存取密碼login網站

有冇巴絲係朗豪

腿!

手嚟喎

冇錯 好用
巴打們 我想問,samsung水貨機係咪trade in冇乜人收同埋會低過行貨價錢?

同問

冇錯 好用

thanks

冇錯 好用

thanks

實驗版仲有黑間模式
可惜一開就暗到太暗 字應該光返D

同問

一定低d啦,可能低多3-400
好似到到都收,去過Samsung門市問都收
轉咗會幾日 iPhone6轉note8
想問下有冇app可以用spen係pdf到jot notes
有冇方法samsung browser可以做到實時同步chrome果邊嘅bookmark???

例如我係chrome果邊加左一個/remove左個bookmark,
samsung browser果邊會自動sync番唔洗次次係電話到手動sync

samsung browser真係順過chrome好撚多一直都想轉...
同埋有adblock
有冇方法samsung browser可以做到實時同步chrome果邊嘅bookmark???

例如我係chrome果邊加左一個/remove左個bookmark,
samsung browser果邊會自動sync番唔洗次次係電話到手動sync

samsung browser真係順過chrome好撚多一直都想轉...
同埋有adblock

同問

同問

一定低d啦,可能低多3-400
好似到到都收,去過Samsung門市問都收

射射清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞