Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (10)

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
用緊s8細機
之前睇youtube都有全螢幕嗰粒制
而家呢排反而唔見咗粒制
點解嘅?

問題已解決,thz

有冇人會出現呢個畫面,由s7edge用到依家s8+都有,唔係好明點解會咁
用高效打機唔覺快左

無分別既 要快d只能夠去game tunner將隻game個hw效能set去最大,打機快唔快同粒u熱度成正比,越高數值越遲降頻
用緊s8細機
之前睇youtube都有全螢幕嗰粒制
而家呢排反而唔見咗粒制
點解嘅?

變左用放大手勢控制全螢

有冇人會出現呢個畫面,由s7edge用到依家s8+都有,唔係好明點解會咁

重新開機? 過左某段時間無解鎖 or 用左雙擊lock機 好似係哩幾樣
S7受唔受傾

s7正呀有AOSP rom

港rom最新有冇伏,好耐冇更新過
又唔見有巴打開s7討論

冇用過s7喎
NOTE7嗰陣佢有offer s7不過我揀咗退錢
本身用緊iphone 6plus,想出note8

中度用家,睇新聞,FB,intstagram同各大討論區,

唔打機唔睇片,電量夠唔夠頂一日?
S7受唔受傾

s7正呀有AOSP rom

港rom最新有冇伏,好耐冇更新過
又唔見有巴打開s7討論

得s7e 更新過無乜特別,不過粒電本身玩到好虧 唔知有冇食電左
本身用緊iphone 6plus,想出note8

中度用家,睇新聞,FB,intstagram同各大討論區,

唔打機唔睇片,電量夠唔夠頂一日?

絕對可以
韓水note 8熄機點解會彈lg logo出黎

積木?

積木?

邊到買
LG+ ??
LG+ ??

LG U+先啱, 電訊商嚟
LG+ ??

係呀 啫係韓水一定會有呢個logo?
LG+ ??

學到野
LG+ ??

韓水有三大電訊台
LG U+ KT SK
每次開機會有依三個其中一個Logo
因為韓國出機一定要跟台出
LG+ ??

韓國有3間電訊商,KT, SKT 同LG U+,係睇你買中邊間好似係

重新開機? 過左某段時間無解鎖 or 用左雙擊lock機 好似係哩幾樣

耐唔使就會咁,但明明唔係好耐冇用過

我以前平板試過
我嗰陣原因係lockscreen widget同啲wakeup app

我冇裝過吖
有冇sd卡介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞